CHP’nin Adıyaman adayı Zeynal Bakır

GÜNDEM 8.11.2013 14:28:42 0
CHP’nin Adıyaman  adayı Zeynal Bakır

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi (PM), Mustafa Sarıgül dahil 5 üyenin af istemine “evet” dedi. Parti Meclisi, 295 belediye başkan adayına da onay verdi.  30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Zeynel Bakır oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, yaptığı yazılı açıklamada, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün af isteminin PM’de görüşüldüğünü ve yapılan oylama sonucunda Sarıgül’ün CHP’den ihraç kararının kaldırıldığını belirtti. Koç ayrıca, yerel seçimlere CHP adayı olarak katılacak olan 295 aday adayının durumunun da ayrıntılı olarak değerlendirildiğini ve adaylıklarının kesinleştiğini açıkladı. 

Adıyaman Merkez Belediye Başkanlığına Zeynel Bakır aday gösterilirken, Belören Beldesi’ne Ahmet Bakır, Harmanlı Beldesine Ahmet Değirmenci, Kömür Beldesine Fethi Yuka, Pınarbaşı Beldesine Mehmet Alan, Şambayat Beldesine Necdet Arıcı ve Yaylakonak Beldesine Hasan Karakaya aday gösterildi. CHP’nin il merkezi dışındaki ilçe adayları ise henüz netleşmedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor