CHP Şambayat Seçim bürosu törenle açıldı

GÜNDEM 18.02.2014 15:59:25 0
CHP Şambayat Seçim bürosu törenle açıldı

CHP Adıyaman eski Milletvekili Şevket Köse, CHP Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, CHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Yusuf Çöplü, CHP Şambayat Belediye Başkan adayı Necdet Arıcı, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosu kesilen kurbanla açıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşma yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, “ Çok değerli Şambayatlılar ve çok kıymetli hemşerilerim bugün Cumhuriyet Halk Partisi adına çok güzel bir gün. Gölbaşı’ndan geliyoruz. Gölbaşı belediyesini alacağımızın görüntülerini gözlemledik ve sinyallerini aldık. Gölbaşı’nı inşallah Yusuf Çöplü’ye teslim edeceğiz. Şimdi Şambayat’tayız, Şambayat’ta birlik beraberlik içerisinde bütün partililer hep bir ara da, eski belediye başkanlarımız burada, bütün Şambayatlılar bir arada. Rahmetli dedemin sözü gibi, birlik neredeyse Devlet oradadır. Birlik Şambayat’ta, devlette Şambayat’ta olacak. 30 Mart seçimleri Şambayat içinde çok önemli, Adıyaman içinde ülkemiz içinde çok önemlidir. 30 Martta sandığa giderken sadece oyunuzu atmayın, yüreğinizi atın. Yüreğimizi koyarsak biz bu işi başarırız. Adıyaman son dönemlerinin en güzel günlerini yaşıyor. Halkın iktidarı kurulacak. Tüm beldelerinde, ilçelerinde ve Adıyaman merkezde halkın adayları halkın partisinde halkın iktidarını kuracak.” dedi.

Şambayat Belediye Başkan adayı Necdet Arıcı da yaptığı konuşmasında, “ Tüm misafirlerim parti seçim büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz diyorum. Birlik beraberlik içerisinde el ele, kol kola, barışık bir ortam içerisinde 30 Martta Şambayat’ın halkı kazanacak. Seçim atmosferinde sizlerden şunu rica ediyorum. Çalışmalarımızın çok düzenli ve tertipli olmasını istiyorum. Bir Üniversite öğrencisini düşünelim, çok çalışırsa üniversiteyi kazanır. Onun için birlik ve beraberlik içerisinde herkes kendi etrafında akrabalarını eşlerini dostlarını gece gündüz demeden Şambayat’ta Halkın iktidarını kuracağız.  30 Martta sandığa giderken sadece oyunuzu atmayın, yüreğinizi atın. Yüreğimizi koyarsak biz bu işi başarırız. Şambayat her şeyin en iyisi ve en mükemmeline layıktır. Şambayat’ı layık olduğu yerlere el ele kol kola taşıyacağız. Beldemizi yaşanabilir hale getireceğiz. 30 Mart’tan itibaren yepyeni bir Şambayat oluşturacağız.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor