CHP İLÇE BAŞKANI ACAR: DEMOKRATİK MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Vakkas Acar, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu

SİYASET 30.05.2023 10:26:00 0
CHP İLÇE BAŞKANI ACAR: DEMOKRATİK  MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

“SEÇİMLERİN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Vatandaşların ikinci kez sandık başına gittiği 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından değerlendirmede bulunan CHP İlçe Başkanı Vakkas Acar; “Kıymetli hemşerilerim,  28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyden önce oyunu kullanarak millet iradesinin ortaya çıkmasına katkı sunan bütün vatandaşlarımıza, sandıklarda görev almış bütün görevlilerimize, hakim ve savcılarımıza, güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ENKAZLARIN ÜZERİNDE YAPILAN KUTLAMALAR BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR”

Başkan Acar açıklamalarına şöyle devam etti; “İktidarın yönetim anlayışı, seçimlerde kullandığı dil, bundan sonra yaşanacak sorunların kaynağı olacağı için bu sonuçlarda ülkem adına kaygılıyım. Tabi iktidarın sebep olduğu bütün olumsuzluklara rağmen bu siyasi anlayışa karşı demokratik mücadelemize devam edeceğiz. Her ne kadar bazı iktidar mensupları milletimizin yüzde ellisini hain ve terörist ilan ederek bin yıllık kardeşliğimize nifak sokmaya çalışsalar da buna asla izin vermeyeceğiz. Tepedekilerin bu söylemleri ne yazık ki bazı kendini bilmezlerin 28 Mayıs gecesi deprem şehirlerimizde on binlerce enkazın üzerinde davul çalıp havai fişek ve silah atarak yaptıkları saygısızlık bizleri çok üzmüştür. Bunlara hiç değmez bu duyguların yaratılması da asla kabul edilemez” 

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI BU İKTİDARA BİR KIRMIZI KART GÖSTERDİ”

İktidarın, devletin tüm imkanlarını kullanarak eşit olmayan bir seçim süreci yaşattığını ifade eden Acar; “Kıymetli hemşerilerim, biz seçim süreci boyunca hep sevgi dedik, kardeşlik dedik, adalet dedik, liyakat dedik, hiç bir çocuk yatağa aç girmesin dedik ve sizlerin de bunu istediğini gayet iyi biliyoruz. Maalesef uydurdukları yalanlarla, iftiralarla montajlarla bu söylediklerimizi iktidarın da gücünü kullanarak sabote ettiler. Hiç eşit olmayan bir seçim süreci yaşattılar. Bütün bu olanlara rağmen bir önceki seçime göre ilçemizde oyumuzu %50 artırdık. Bize olan güveninizi ortaya koydunuz minnettarım hepinize. Aslında yabancı uyruklu seçmenleri çıkarır isek genel anlamda da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu iktidara bir kırmızı kart gösterdi. Biz her şeye rağmen vatan demeye, bayrak demeye devam edeceğiz. Bu mücadelemizde asla vazgeçmeyeceğiz. Sizleri bir bir ziyaret ederek gerçekleri anlatmaya ve depremin ilk gününde söylediğimiz ‘Sizi asla yalnız bırakmayacağız’ sözümüzün sonuna kadar arkasında durarak gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. 

Bu sürece katkı sunan millet ittifakı ilçe başkanlarına, yönetim kurullarına ve üyelerine, millet ittifakının dışında olup da bizlere amasız fakatsız destek veren diğer siyasi parti başkanlarına ve üyelerine, bulunduğum her kademesinde onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimin tüm üyelerine, yöneticilerine ve gönüllülerine çok teşekkür ederim” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor