CHP´de Kılınç Yeniden Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanlığını ilçe kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Hakan Kılınç yeniden CHP İlçe Başkanlığına seçildi.

SİYASET 12.12.2017 14:24:21 0
CHP´de Kılınç Yeniden Başkan

Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP Adıyaman Eski Milletvekili Şevket Köse,  CHP Adıyaman Eski İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ve Ali Murat Bilgiç, Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Yaylakonak Belediye Başkanı Hasan Karakaya, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İlhami Uluğ, HDP Besni İlçe Başkanı Ali Cırıt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Temsilcileri ve partililer katıldı.

Kılınç; ?Birlikte Güçlüyüz?

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına CHP eski milletvekili Şevket Köse, katip üyeliklere ise CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İlhami Uluğ, Yaylakonak Belediye Başkanı Hasan Karakaya, Kemal Dutlu ve İrfan Irmak seçildi.

Kongrede açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç; ?2016 yılının başında bu onurlu ve kutsal görevi değerli yol arkadaşlarımla birlikte 2 yıl boyunca gururla yürüttük.

2 yıl içerisinde acısıyla tatlısıyla mücadelemizi hep birlikte verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bu süre içerisinde bana yoldaşlık eden gerek yönetimdeki, gerek gönül veren arkadaşlarıma hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.

Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni dönemde yeni arkadaşlarımız bizlere katılarak gücümüze güç katacaklarından hiç şüphem yok. Bu bayrağı alacak ve yine hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Unutmayalım ki bizler hep birlikte güçlüyüz.

Bunu ben her platformda söylüyorum, tekrar söylemekten de gocunmuyorum, Besni doğduğum yer değil, ama doyduğum yer. Çocuklarımı büyüttüğüm, acımı sevincimi paylaştığım, havasını kokladığım yerdir Besni. O yüzdendir ki Besni´mize hizmet etmekten gurur duyuyorum? dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimle mevcut başkan Hakan Kılınç yeniden başkanlığa seçilirken yönetim ise şu şekilde oluştu, ?Vakkas Korkmaz, Sinan Kılıçarslan, Mehmet Örs, H. Ali Kaygusuz, Halil Gülten, Elif Yarar, Mustafa Doğan, Ahmet Deveci, Memet Acar, Duran Özcan, Mustafa Ormankıran, H. Ali Temel, Kahraman Gül ve Ahmet Korkmaz."


Anahtar Kelimeler: Kılınç Yeniden Başkan

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor