Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´den başarılı 75 Öğrenciye Hediye

il genelinde yapılan TEOG Deneme sınavında Adıyaman ikincisi ve Besni birincisi olan Besni İmam Hatip Ortaokulundaki 75 öğrenciye giyim hediyesinde bulunuldu.

GÜNDEM 3.12.2016 14:50:36 0
CHP´den başarılı 75  Öğrenciye Hediye

il genelinde yapılan TEOG Deneme sınavında Adıyaman ikincisi ve Besni birincisi olan Besni İmam Hatip Ortaokulundaki 75 öğrenciye giyim hediyesinde bulunuldu.

İl genelinde düzenlenen TEOG deneme sınavında başarı gösteren Besni İmam Hatip Ortaokulundaki 75 öğrenciye giyim hediyeleri CHP Besni ilçe Başkanı Hakan Kılınç tarafından verildi.

Kılınç yapılan giyim hediyesiyle ilgili olarak şu ifadelerde bulundu; ?İlimiz genelinde yapılan TEOG Deneme sınavlarında ilde ikinci, ilçede birinci olan 75 öğrencimize Besni OSB Müdürümüz Mimar Deniz Çakmak tarafından ödüllendirildi.

Başarılı öğrencilerimizle bu mutluluğu paylaşmak bizleri sevindirdi. Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecektir. Bu başarılı okulu ziyaretim sırasında okulun bina yapısının çürük olması bizleri derinden üzmüştür. Böyle eğitime uygusuz bir ortamda başarı gelmesi ne kadar sevindirici olsa da yine de üzüntü vermiştir. Yetkilileri okulumuzun tehlike saçan yapısına bir an önce çözüm bulması gerekmektedir? dedi.  


Anahtar Kelimeler: başarılı Öğrenciye Hediye
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER