Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP´liler Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde partililer bir araya geldi.

GÜNDEM 16.08.2019 11:39:55 0
CHP´liler Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, CHP eski Milletvekili Şevket Köse, CHP Besni Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Peyker ve partililer katıldı.

Törende konuşan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, ?Bayramlar küskünlerin bu zamanlarda bir araya gelerek barışması demek. Bende tüm partililerimin tüm yoldaşlarımın ve tüm vatandaşlarımın kurban bayramını en içten dileklerim ile kutluyorum? diye konuştu.

Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Deniz Çakmak ise; ?Bayramlar küskünlüklerin ve dargınlıkların olmadığı bir gün, benim sizden isteğim küskünlüğün olmadığı, mutluluğun olduğu ve dostluğun sevginin ön plana çıktığı bir gün dileyerek bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyorum.  Birlik ve beraberliğin daim olduğu nice bayramlar diliyorum? şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ise; ?bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin gerçekten ön plana çıktığı özel günlerdir ve bunlardan bir tanesi de kurban bayramıdır. Kurban bayramını bugün Türkiye´nin her köşesinde idrak ediyoruz ve bu kapsamda siz değerli vatandaşlarımızın da bayramını kutluyorum. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olduğu nice bayramlar diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER