Çiğdem’den gazetemize 10 Ocak ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan Avukat Mustafa Çiğdem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

GÜNDEM 10.01.2023 17:14:00 0
Çiğdem’den gazetemize 10 Ocak ziyareti

Besni’de geçmiş dönemlerde üç dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde de Adıyaman Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Avukat Mustafa Çiğdem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazetemizi ziyaret ederek çalışanlarımızın gününü kutladı. 

Basın emekçilerinin yeri geldiğinde bir polis, asker, itfaiyeci ve sağlık görevlisi kadar emek sarf ettiğini vurgulayan ve zor şartlarda görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyleyen Çiğdem, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Basın mensubu arkadaşlarımız bu ülkenin hem yerelde hem genelde vatandaşlarımızın haber almasında, gündemden haberdar olmasında en büyük emeği ve çabayı sarf eden emekçi kardeşlerimizdir. Bu manada yaptığınız işin zorluğu hepimizin malumudur. Gece de gündüz de her türlü olayda sizlerde bir polis, asker, itfaiyeci, sağlık görevlisi kadar emek sarf ediyorsunuz.  Bu emek ve çabanın karşılığını yeteri kadar alıp almadığınızın takdiri sizlere kalmış ama bizler sizleri takdir ediyoruz. Doğru, dürüst, ilkeli duruşa sahip olan sizleri ve şahsınızda çalışanlarınızı tebrik ediyoruz. Rabbim kolaylıklar versin. İnşallah memleketimiz için de ülkemiz için de güzel, mutlu, umutlu haberler yapmayı, o şekilde vatandaşlarımıza haberler ulaştırmayı nasip etsin” dedi.


Anahtar Kelimeler: Çiğdem’ gazetemize ziyareti

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor