Cirit ve Öztrak: Demirtaş tüm kesimlerden karşılık bulmuştur

GÜNDEM 22.08.2014 14:47:21 0
Cirit ve Öztrak: Demirtaş tüm kesimlerden karşılık bulmuştur

Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş’ın “Eşit özgür ve demokratik birlikte yaşam” çağrısı samimi, etkili, hitabeti ve güzel üslubu ile tüm kesimlerde karşılık bulduğunu söyleyen Ali Cirit ve Hacı Ali Öztrak, Son yerel seçimlere göre Besni merkezdeki oylarını % 100’ün üzerinde artırdıklarını söylediler.

Açıklama şöyle: Halkların Demokratik Partisi emek için mücadeleyi temel hedefleri arasında belirleyen sömürü ve haksızlıklara karşı direnen Türk, Kürt halkının ve diğer Türkiye halklarının Alevilerin, inanç gruplarının gençlerin, kadınla ve farklı cinsiyetlerin özgürlük mücadelesini veren insan halklarına dayalı hukukun üstünlüğü temelinde demokratik toplum ve demokratik Türkiye için çaba harcayan partidir.

Demokratik Türkiye’nin inşası için ivedilikle barış ortamının sağlanmasına ve radikal demokratik kararlar alınmasına inanmaktadır. Partimiz bu amaçları doğrultusunda “halkların cumhurbaşkanı” sloganıyla sayın Selahattin Demirtaş’ı Cumhurbaşkanı adayı göstermiştir. Sayın Demirtaş eşit olmayan bu yarışta üstün bir performans sergileyerek mesajlarımızı halklarımıza ulaştırmayı başarmıştır.

Sayın Demirtaş’ın “Eşit özgür ve demokratik birlikte yaşam” çağrısı samimi, etkili, hitabeti ve güzel üslubu ile tüm kesimlerde karşılık bulmuştur. Türkiye Halklarının inanç gruplarının çatışmadan birlikte yaşamalarının önemi özellikle vurgulanmıştır. Tüm halkların özellikle Kürt halkının güçlü desteğiyle ezilen ve sömürülenler aynı saflarda buluştular. 

Tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de oylarımız % 50 arttı. Özellikle ilçe merkezinde bu artış % 100’den artarak 450’den 943’e yükseldi.

Adayımıza destek veren ve bunun için gayret gösteren partili partisiz herkese şükranlarımızı sunarız. Artık yeni bir yaşam kapısı aralanmıştır. İlk defa vesayetçi yapı ve zihniyetlerden kurtularak halk iradesiyle 12. Cumhurbaşkanı seçilen sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı halkların ezilen ve sömürülenlerin cumhurbaşkanı olması dileklerimizle tebrik ederiz.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor