Cirit: Tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Besni İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 28 Kasım’da yapılacak. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden parti yönetimi, Besnilileri kongreye davet etti.

SİYASET 25.11.2021 15:17:00 0
Cirit: Tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz

Halkların Demokratik Partisi Besni İlçe Başkanı Ali Cirit ve yönetim kurulu üyeleri Ali Dutlu, Haci Mehmet Yığılı ile Şevket Korkmaz gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette 28 Kasım Pazar günü yapılacak olan 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili bilgiler veren İlçe Başkanı Ali Cirit; “Besni HDP ilçe örgütü olarak büyük bir gurur ve coşkuyla 4. Olağan kongremizi 28 Kasım Pazar günü saat 11:00’da belediye düğün salonunda gerçekleştireceğiz.
Bu kongremiz örgütlü gücümüzü kendine tehdit gören AKP-MHP tekçi tek adam iktidarına cevap olsun. HDP halktır, halkların partisidir. Bizi halkımızın dışında kimse kapatamaz. Ülkemizin sorunlarını birlikte çözmek için gerekli devrimci ve demokratik bilince sahibiz. Yoksulluğun, yolsuzluğun, hukuksuzluğun kaynağı haline gelen AKP-MHP iktidarından kurtulmak bütün siyasetin aklıselim sağduyulu temsilcilerinin görevidir. İnsan hakları ve demokrasi temelinde sorunlarımızın çözümünde HDP’yi de muhatap alarak çözüm üretmektir. HDP’yi önemseyen değerli bulan herkesi bu duygu ve düşüncelerle kongremize davet ediyoruz” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor