CNR EXPO Fuarının Parlayan Yıldızı Balta Deri

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, CNR EXPO Yeşil Köy Fuar alanı, İtalya, İspanya, Fransa, Rusya, Almanya ve İran başta olmak üzere 65 farklı ülkeden 15.000 sektör profesyonelinin ziyaretine AYSAF, 3 - 6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Deri sektörünün öncüleri

GÜNDEM 19.05.2017 18:14:43 0
CNR EXPO Fuarının Parlayan Yıldızı Balta Deri

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, CNR EXPO Yeşil Köy Fuar alanı, İtalya, İspanya, Fransa, Rusya, Almanya ve İran başta olmak üzere 65 farklı ülkeden 15.000 sektör profesyonelinin ziyaretine AYSAF, 3 - 6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Deri sektörünün öncülerine ev sahipliği yaptı. Besnilileri temsilen bizleri gururlandıran başta Mobilyada MERİNOS olmak üzere Deri de Dursun Kardeşler, Cabani, Muhteşem Kundura ve Makinada AN-KA Analiz ve Kalite Kontrol Cihazları kendi alanlarında Fuarların Parlayan Yıldızı oldular.

30 yıldır Deri Sektörün içinde emin adımlarla başarı çıtasını yükselten, her daim yukarıları hedefleyen, Balta Deri yurt içinden, özellikle yurt dışından onlarca, Ülke ile bağlantı kurup, Türkiye İhracatına katkı sunuyor.

Bu bağlamda geçtiğimiz hafta yapılan, Fuarın Yıldız adayları içine Besnili hemşerimiz, Balta Deri de katıldı. Fuarda geçen yıllara göre değişik salon ve stant anlayışı ile kısa adı AYSAF olan Ayakkabı Yan Sanayi Ürünleri 57. Uluslararası Fuarı Sanayicileri Derneği (AYSAD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV) işbirliğinde ve KOSGEB desteği ile organize ediliyor.

2018 İlkbahar - Yaz sezonu moda ve trendlerinin sergilendiği, 40 bin metrekarelik fuar alanı ile tarihinin en büyük buluşmasında 2023 yılında 2.5 milyar dolar ihracat hedefleyen Türk ayakkabı sektörünün dünya ile buluştuğu iki büyük organizasyondan biri olan AYSAF Fuarı Balta Deri yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balta, konu ile ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu 30 yıl boyunca kendilerine güvenen yerli ve yabancı müşterilerine teşekkür ettiğini belirten Mehmet Balta, ?Bir çok çalışanımız ile Toptan ve perakende olarak Gedikpaşa´da iki ayrı iş yerimiz ve İkitelli Sanayide müşterilerimize yardımcı oluyoruz, ziyaretçilerimiz ürünlerimizi bizzat, kalitesini test ederek, dokunarak, görerek sipariş ve satın alıyorlar? diyen, Mehmet Balta şöyle devem etti. ?Yabancı misafirlerimizle AYSAF Yönetim Kurulu üyesi oğlum Bekir ve Kızım Bircan ilgileniyorlar. Ailece birlikte ekip anlayışı ile hareket ediyoruz, Fuara Balta Deri olarak 4. kez katılıyoruz. Bundan sonra imkanlar dahilinde katılım sağlamaya gayret edeceğiz. Fuardan oldukça memnunuz Bereketli, verimli ve hareketli geçiyor. Üç günden beri oldukça kalabalık.?

Besnili misafirlerimiz olduğunu belirten Balta Deri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balta şöyle devam etti. ?Karton çanta içerisinde ajanda, masa takvimi, çakmak, kalem ve benzeri hediyelerimizi, Sektörün içinden ve dışından ziyaretçilerimize hediye ediyoruz, ben sizin aracılığınız ile tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum, size de ilginizden dolayı başta, Gazetenin kurucusu, Onursal Başkanı Şekip Bey ve Besni´deki çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum? diyerek sözlerini tamamladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor