Latif Doğan ve Burhan Onur ile doyasıya eğlendiler

GÜNDEM 20.08.2013 10:45:45 0
Latif Doğan ve Burhan Onur ile doyasıya eğlendiler

Merkezi İstanbul’da bulunan Aşağı Çöplü Köyü yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından düzenlenen 3. Yaz Şenliğinde Besnililer doyasıya eğlendi. Ünlü türkücüler Latif Doğan ve Burhan Onur’un sahne aldığı şenliklerde, köylüler karar alarak köy meydanına 'Latif Doğan Meydanı' ismini verdiklerini söyledi.

İstanbul'da faaliyet gösteren Aşağı Çöplülüler Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneğinin her yıl düzenlediği '3'üncü Yaz Şenliği' coşkuyla geçti. Aşağı Çöplü Köyü'nde düzenlenen geceye AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, Besni ilçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı İsmail İri, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Soku, Özel İdare Müdürü İbrahim Yıldız,Atatürkçü Düşünce  Derneği Başkanı Akif Bahçeci, AKP eski İlçe Başkanı E.Mehmet Emre, Gazetemiz yazarları Hasan Emre ve Mehmet Demirel ile yurdun dört bir yanından gelen Aşağı Çöplü Köyü ve Besnililer katıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Sağlık düzenlenen şenliklerle köy halkının yılda bir dega da olsa bir araya gelme fırsatı yakaladığını söyledi. Sağlık; 'Bu yıl düzenlediğimiz 3'üncü Yaz Şenliğinde amacımız hemşehrilerimizin yılda bir defa da olsa bir araya gelerek hem memleket hasretini gidermeleri hem de birlik ve beraberlik içerisinde gönüllerince eğlenmesidir' diye konuştu. 

Şenliklerde gazeteci Yazar Hasan Emre'nin okuduğu birbirinden güzel şiirlerden sonra yerel sanatçı Burhan Onur'dan sonra ünlü türkücü Latif Doğan sahne almasıyla köy halkı halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Program sonunda Aşağı Çöplü Köyü halkı Latif Doğan'a sürpriz yaparak köy meydanının Latif Doğan meydanı olmasına karar verdiklerini söyledi. Latif Doğan ise çok duygulandığını belirterek, Aşağı Çöplü Köyü'nün kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Sağlık Gazetemizi ziyaret etti

Aşağı Çöplülüler Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği başkanı Mustafa Sağlık ve Yönetim Kurulu üyeleri Bayram Alptekin, Haci Öztürkeriözü ve Bayram Türk Pazartesi günü gazetemizi ziyaret Orhan Önder ile görüştüler. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Sağlık, birlik ve berebarliklerinin pekişmesinde büyük bir öneme sahip olan dernek faaliyetlerine devam edeceklerini, bu sene 3. sü yapılan yaz şenliklerini de geleneksel hale getireceklerini ifade etti.

3. yaz eğlencesinin tüm resimleri için tıklayın...


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor