Cuma Ekinci; ?Besni´ye 1. Sırayı vermezlerse karşılarında adayım?

İşadamı hemşerimiz Cuma Ekinci, yıllardır Besni´nin siyasette hak ettiği değeri görmediğini ifade ederek Milletvekili seçimlerinde Besnili bir adaya kazanabileceği bir partiden adaylık verilmemesi halinde bağımsız olarak karşılarında aday olacağını açıkla

GÜNDEM 22.10.2019 09:04:49 0
Cuma Ekinci; ?Besni´ye 1. Sırayı vermezlerse karşılarında adayım?

?Besni siyasette hak ettiği değeri görmüyor?
İşadamı Besnili hemşerimiz Cuma Ekinci, milletvekilliği seçimleri ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Yıllardır Besni´nin siyasette hak ettiği değer görmediğini ifade eden Ekinci; ?Bir Besni sevdalısı olarak yıllardır ilçemizin siyasette hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Bu zamana kadar yapılan seçimlerde Besnili bir kardeşimize kazanabileceği bir partiden birinci sıra adaylığını nadiren verdiler.
Durum böyle olunca Besni´nin siyaseten önünü daha ilerilere açacak kimse yok. Yatırımların çoğu Adıyaman ve Kahta´ya akıyor. Şuan Besni sahipsiz bir ilçe konumunda? diye konuştu.

?Herhangi bir parti değil Bütün partilere sesleniyorum?
Ekinci açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; ?Ben buradan bütün siyasi partilere sesleniyorum. Bir sonraki seçimlerde Besnili bir kardeşimize birinci sıradan adaylık vermelerini istiyorum. Eğer hiçbir parti Besnili bir kardeşimize birinci sıradan adaylık vermezse ben bağımsız olarak milletvekili adayı olacağım. Aday olmaktaki amacım tamamen Besni´dir. Benim amacım ve gayem ilçemizin tamamen önünün açılması ve bu sahipsizlikten kurtulmasıdır. Besni´nin haklarını savunmak ve hak ettiği değeri kazandırmak adına bu kararı alma gereği duydum? şeklinde konuştu.

?Halkımızın teveccühüne inanıyorum?
Aldığı karardan dolayı olumlu dönüşler aldığını söyleyen Cuma Ekinci; ?Sıklıkla ilçemiz ve köylerini ziyaret ediyorum. Bu konu hakkındaki düşüncelerimi görüştüğüm kişilere ve vatandaşlarımıza söylüyorum. Sağ olsunlar onlardan da olumlu geri dönüşler alıyorum. Eğer bir Besnili kardeşimize hiçbir parti birinci sıradan adaylık vermezse aday olacağımı söyleyince halkımızdan güzel tepkiler alıyorum. Vatandaşlarımızın teveccühüne inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Besni adına güzel şeyler olur. Benim bütün amacım ve gayem de ilçemizin her anlamda önünün açılması, eksik olan hizmetlerin yapılması ve bu sahipsizlikten kurtulmasıdır? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor