Cuma Ekinci Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

.

GÜNDEM 28.04.2023 15:22:00 0
Cuma Ekinci  Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Besnili iş adamı hemşerimiz, Adıyaman Bağımsız Milletvekili Adayı Cuma Ekinci esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan Ekinci; “Esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Allah’ın izniyle kazandığımızda memleketimizin sesi, hemşerilerimizin hizmetkârı olacağız” dedi.

ESNAF ZİYARETLERİNDEN OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUM

Besni’den kazanabilecek sırada adaylık verilmemesi ve yok sayılmasına karşın aday olduğunu ifade eden Ekinci “Besni, Gölbaşı, Tut ilçelerimizin ve burada yaşayan hemşerilerimizin haklarını savunabilecek bir aday olarak yola çıktık, Allah’ın izni ile kazandığımız zaman hemşerilerimizin hizmetkarı olacak ve sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturma gayreti ile var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Besni, Gölbaşı, Tut ilçelerimiz ve köylerimizde yapmış olduğum ziyaretlerde hemşerilerimizden teveccüh görüyoruz. Çünkü amacım tamamen bu ilçelerimizin yıllardır siyasette yok sayılması ve sahipsiz bırakılmasıdır. Yatırımların büyük çoğunluğunun Adıyaman ili ve Kahta ilçesine yapılması ve gereken yatırımın bölgemize yapılmamasından hoşnutsuzlar. Besni sevdalısı olarak ilçemizin köklü bir geçmişi olmasına rağmen siyasette bu kadar uzak bırakılması beni derinden etkiledi ve bu seçimlerde yine kazanacak sırada bir adaylık verilmemesi dolayısıyla Adıyaman Bağımsız Milletvekili olarak adaylığımı açıkladım. Adaylığım sonrası olumlu dönüşler aldım. Hemşerilerimiz sağ olsunlar attığım bu adımı takdirle karşıladılar” dedi.

AMACIM OY BÖLMEK DEĞİL, BESNİLİLERİN SESİ OLMAK!

Siyasi partilerin oyları ve adayları hakkında da konuşan Ekinci, “Diğer partilerin adayları ile ilgili olarak hiçbir sorunum yok. Amacım diğer partilerin adaylarını karalamak veya siyasi partilerin çekişmelerinin arasında olmak değil, benim amacım tamamen yıllardır gereken değeri alamamış Besni, Tut ve Gölbaşı ilçelerimizin ve köylerimizin haklarını savunmak ve onların sesi olmak ve bu amaçla çıktığım yolda bunu başaracağıma inanıyorum” diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor