Cumali Yaycı CHP’ye aday adaylığı müracatını yaptı

GÜNDEM 6.08.2013 10:03:29 0
Cumali Yaycı CHP’ye aday  adaylığı müracatını yaptı

 

2014 yılında yapılacak Yerel seçimler için CHP’de aday adaylığı müracatları için son gün 31 Temmuz 2013 tarihinde sona eriyor.

İstanbul’da yaşayan işadamı hemşerimiz Cumali Yaycı’da Cumhuriyet Halk Partisinden Besni Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu dün partinin Besni ilçe başkanlığına yaptı.

Konuyla ilgili olarak gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder’i ziyaret edip bir açıklama yapan Yaycı, “Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığı müracatımı dün yaptım. Daha önce de açıkladığım gibi, ben parti içerisinde ön seçim yapılması halinde aday olacağım. Türkiyenin en köklü ve demokrasi beşiği olarak kabul ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partisinin halkın ve parti tabanının isteklerine kulak vererek ön seçim ile adayını belirleyeceğine inanıyorum.” diyerek, diğer aday adaylarına da başarılar diledi.

Gençlik kollarından başlamak üzere İstanbul Gaziosmanpaşa’da CHP’nin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra İlçe 2. Başkanlığı da yapan Yaycı, 2 dönem de Gaziosmanpaşa Belediye Meclis üyeliğine aday oldu. Cumali Yaycı ayrıca Küçükköy Besnililer derneğinin 2 dönem başkanlığının yanı sıra çeşitli STK’larda yöneticilik yapıyor. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor