Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

GÜNDEM 6.11.2012 13:50:09 0
Cumhuriyet Bayramı  coşkuyla kutlandı

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı ilk olarak Kaymakamlık binasındaki toplantı salonunda tebrik kabulü ile başladı. Tebrik kabulüne Şehit Eren Kupal’ın ailesi ile birlikte çok sayıda daire amiri ve vatandaşlarda katıldı.

Programa Kaymakam Gürkan Demirkale, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail İri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan, İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdür Hüseyin Sonkaya, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kösekul, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Öncel, İlçe Nüfus Müdür Ramazan Çil, İlçe Özel İdare Müdürü İbrahım Yıldız, Halk Eğitim Müdürü Ömer Güllü, Mal Müdürü Yüksel Dulkadiroğlu, belde ve belediye başkanları, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Gürkan Demirkale’nin tebrikleri kabulünün ardından, Besni Şehir Stadyumunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı ise Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde Kaymakam Gürkan Demirkale, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ve Garnizon Komutanı Hüseyin Yılmaz öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale yaptı.

Kaymakam Gürkan Demirkale’nin konuşmasından sonra, Mustafa Baba ortaokulu öğrencilerinden Emine Candır “Cumhuriyet Yolu” adlı şiiri, Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Bahar Çelik, “15. Yılı Karşılarken” adlı şiiri okudu. Akabinde Tuğsuz Ali Ağa İlköğretim Okulu öğerencilerinden Dilara Doğan, saz eşliğinde türküler söyledi.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Selvi Doğan, “Cumhuriyetimizin 50. Yıl Marşı” adlı şiiri, Şehit Mehmet Yağmur Lisesi öğrencilerinden Halil İbrahım Çulcu “Bugün” adlı şiiri okudu ve Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundular. Daha sonra Şehit Bekir Oruç Tutan Bando Takımı eşliğinde resmi geçit töreni yapıldı ve program sona erdi. ►Devamı Sayfa 3’te

28 Ekim’de Gençlik Yürüyüşü yapıldı

Cumhuriyetin İlanının 89. Yılı Münasebetiyle Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Programı kapsamında 28 ekim’de Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

Cumhuriyetin ilanının 89. yılı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı 1.Gün programı 28 Ekim 2012 Pazar günü saat 12:00’da Besni Anadolu Lisesi önünden kortej yürüyüşü ile başladı.

Hükümet Konağına kadar devam eden kortej yürüyüşü, Atatürk Anıtına Çelenk Koyulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve tebriklerin kabul edilmesi ile tamamlandı.

Cumhuriyet Bayramı 1.gün programına Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Fahri Serter, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. İbrahim Halil Tuğluk, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler, veliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor