Cumhuriyet Halk Partisinden Besni´ye çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Besni´ye geldi. Ziyarette Besni´nin ziyaret edilmedik hiçbir vatandaşını bırakmayacaklarını söyleyen Milletvekili Tutdere; ?Buradaki kamu yatırımlarını

GÜNDEM 4.09.2021 13:59:34 0
Cumhuriyet Halk Partisinden Besni´ye çıkarma

MECLİSİN KAPANMASIYLA SOLUĞU ADIYAMAN´DA ALDIK

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi nedeniyle Adıyaman´da başlattığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda beraberindeki heyetle birlikte Besni´ye gelen Milletvekili Tutdere ziyaretler öncesi CHP Besni İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Burada ilk olarak açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı Vakkas Acar, Besni´deki bitirilmeyen kamu yatırımlarına dikkat çekti. Daha sonra konuşan Şambayat Belediye Başkanı Necdet Arıcı ise, ziyaretlerden duyduğu memnuiyeti dile getirerek Milletvekili Tutdere´ye teşekkürlerini iletti.

Arıcı´nın ardından konuşan Milletvekili Abdurrahman Tutdere, parti olarak saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti.

Gittikleri her yerde vatandaşın Cumhuriyet Halk Partisine büyük ilgi duyduğunu aktaran Tutdere şunları kaydetti; ?Meclisin kapanmasıyla birlikte soluğu Adıyaman´da aldık. Adıyaman´daki teşkilatlarımızla birlikte saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gölbaşı´ndan Gerger´e kadar birçok ilçeyi köyleriyle birlikte gezdik, dolaştık ve sahada aralıksız bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de bu çalışmalarımız kapsamında Besni ilçemizdeyiz. Sizlerle birlikte Besni merkezdeki esnaflarımızı ve daha sonra da belde ve köylerimizi ziyaret edeceğiz. Tabi bizim bu ziyaretlerimizdeki maksadımız bu zor pandemi sürecinden hem de büyük bir ekonomik zorluklarla boğuşan esnafımızı, köylümüzü, vatandaşımızı ziyaret etmek, onların sorunlarını tespit etmek ve bu zor zamanda onlarla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi olarak dayanışma içerisinde olduğumuzu ifade etmektir. Gittiğimiz her yerde çok büyük bir sevgiyle karşılaşıyoruz. İnsanlarımız bağrına basıyor ve Cumhuriyet Halk Partisinin hem Adıyaman´da hem de Türkiye genelindeki siyasetinden, politikasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ediyorlar? şeklinde ifade etti.

TÜRKİYE´Yİ BU KARANLIKTAN HEP BİRLİKTE KURTARACAĞIZ

Son zamanlarda sürekli olarak yaşanan zamların vatandaşın belini büktüğünü söyleyen Tutdere şöyle devam etti; ?Besni´mizde de aynı tabloyla karşılaşacağımız kesin. Besni´deki saha çalışmalarını zaten ilçe örgütümüz bizden önceki zamanlarda da aralıksız sürdürüyor. Türkiye genelinde şuanda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde milletvekili grubuyla, teşkilatlarıyla, bütün kadrolarıyla sahada çalışıyor ve biz iktidara hazırlanıyoruz.

Şuanda Türkiye´de Cumhuriyet Halk Partisinin liderliğinde muhalefet durumunun iktidarına hazırlanıyor. Gittiğimiz her yerde bunun emarelerini görüyoruz. Türkiye´yi şuanda hem içeride hem dışarıda kötü yöneten bir AK Parti iktidarıyla karşı karşıyayız. Halkımız şuanda zamlardan ciddi anlamda büyük bir mağduriyet yaşıyor. Özellikle gıdada, mazotta ve gübrede yaşanan fiyat artışları başta olmak üzere aslında yaşamın bütün alanlarında vatandaşlarımız ciddi bir zam yağmuru altında ve bunun sebebinin de AK Parti iktidarı olduğunu herkes biliyor.

Besni´den bir kez daha söyleyelim, eğer bugün gübrenin tonu 7 bin liraya kadar çıkmışsa, bugün mazot 8 lira civarına çıkmışsa, çiftçimiz artık traktörüne mazot koyamıyorsa, evine artık gıda maddesi alamıyorsa bunun bir tek sebebi var oda AK Parti iktidarıdır. Bütçeyi iyi yönetemeyen, fakirden fukaradan topladığı parayı çarçur eden, kendi yandaş müteahhitlerine peşkeş çeken AK Parti iktidarı artık ülkemizi hızla yoksullaştırmaktadır. İnsanlarımız yoksullaşıyor ancak iktidar ve saray çevresi gün geçtikçe paralarına para katıyorlar. Halkımız en yakın seçimde kendini yoksullaştıran, üniversiteli çocuklarını işsiz bırakan, artık mutfaklardaki yangına sebep veren bu iktidarı iktidardan uzaklaştıracaktır. Sizlerle beraber hem Adıyaman´da hem de Türkiye´de bu iktidarın oluşmasında büyük bir emek ve gayret göstereceğiz ve her zaman halkımızın yanında olacağız. Türkiye´yi bu karanlıktan hep beraber kurtaracağız?   

ADIYAMAN, AK PARTİ İKTİDARINDAN ÇOK ÇEKTİ

Adıyaman´ın çevre illere kıyasla kamu yatırımlarından geri bırakıldığını aktaran Milletvekili Tutdere açıklamalarını şöyle tamamladı; ?Burada Besni teşkilatımız zaten göreve geldiği günden beri sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde Besni´yi ve Besni´nin sorunlarını mecliste sürekli dile getiriyoruz. Besni´deki kamu yatırımlarının yarım bırakılmış olması, Besni´nin AK Parti iktidarı tarafından ihmal edilişini de sürekli dile getiriyoruz. Buradaki kamu yatırımlarının tamamlanması ve halkımızın hizmetine sunulması noktasında gerekli mücadeleyi şimdiye kadar mecliste verdik, meclis 1 Ekim´de açıldığında da aynı şekilde Besni´nin sesi olmaya devam edeceğiz. Biz Adıyaman´ında, Besni´nin de ve bütün ilçelerimizde yaşayan halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Çünkü Adıyaman´ımız gerçekten AK Parti iktidarından çok çekti ve çok şey kaybetti. Çevre illerle mukayese ettiğimizde bütün kamu yatırımlarında Adıyaman AK Parti tarafından ihmal edilmiştir. Sulama projelerinden tutun da yol, ulaşım ve sağlık alanında ciddi bir mağduriyet var. Bunu görüyor ve bizde bunu halkımıza anlatıyoruz. Zaten şuanda bütün vatandaşlarımızda bunun farkında. Bütün bu sıkıntıların bir tek sebebi var oda Türkiye´nin kötü yönetimidir, AK Partinin millete dayattığı bu zam ve zulüm yönetimi Türkiye´nin başından gidinceye kadar sizlerle beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Besni´de esnaf gezisiyle başlayacağız ve daha sonrada köy ve beldelerde bu süreci tamamlayacağız. Biz buradan aldığımız izlenimlerimizi raporlaştıracağız. Burada yerelde çözülmesi gerekenleri valiye, kaymakama, genelde çözülmesi gereken sorunları da soru önergeleriyle veya meclis genel kuruluna taşıyarak mecliste takibi yapacağız. Besnililer rahat olsun, adım adım Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı yaklaşıyor. Önümüzdeki ilk seçimde hep beraber inşallah Türkiye´yi bu karanlıktan kurtarıp halkın iktidarını hep birlikte kuracağız?

Parti binasındaki konuşmaların ardından ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Milletvekili Tutdere, esnaf ziyareti kapsamında gazetemizi de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor