Cüneyt Gökçe’den Kardeşlik Hukuku konulu konferans

GÜNDEM 27.04.2012 08:34:44 0
Cüneyt Gökçe’den Kardeşlik Hukuku konulu konferans

 

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı’nın ardından, Kur-an Tilaveti’ni yapmak üzere Hüseyin kandemir kürsüye davet edildi. Ardından İlçe Müftüsü Musa Çiftçi, protokole çiçek takdimi yaptıktan sonra açılış konuşkasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Çiftçi’nin konuşmasının ardından, Beyzanur Kandemir, Betül Beyzanur Gündüz ve Gaye Ertürk isimli çocuklar şiir ve ilahiler okudular. Akabinde “Kardeşlik Ahlakı” adlı sinevizyon gösterisi yapıldı.

Müftülük İlahi Korosunun da ilahi okumsıyla devam eden konferansa, bayan ve çocuk katılımcıların yoğun ilgisi de dikkat çekti.

Kürsüye Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe, konuşmasını yapmak üzere çağrıldı. Konuşmalarında “Hz. Peygamber Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku” konusunu geniş bir şekilde ele alan Gökçe; konferansa katılan tüm ailelere, çocukları ile iştirak ettikleri için teşekkürlerini sundu. Ardından Abdülkadir Alkan’a plaket vermek üzere İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale kürsüye davet edildi ve şiir kompozisyon, makale, hadis ezberleme yarışmalarında dereceye girenlere ödül takdimi yapıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor