Değerli Okurlar;

GÜNDEM 18.05.2013 10:09:12 0
Değerli Okurlar;

ilçemizin en popüler ve sembol yeri olan merkezi Pazar yerimiz, gerek dışarıdan gelenler ve gereksede bizler için mutlak uğrak yerlerimizden birisi olmaktadır. Ancak,son günlerde, bir aşağı gidin,bir yukarı gidin diyen, zabıta memuru arkadaşlarımız zor durumda kalmaktadırlar.

Bu güzelim yeri pasifize etmenin hiçbir anlamı yoktur.Oradaki esnaf arkadaşların rızası alınıp,eşyalarını biraz geriye çekseler,köylüyede,orada satış yapan üç-beş fakir-fukarayada yer açılmış  olacaktır.   Zaten ,patlıcan, biber,üzüm zamanı geldiğinde mutlaka oraya sığılmayacaktır.İşte o zaman uzay çatı ihtiyacı doğacaktır.(kışın köylüde,alıcıda orada zangır,zangır titremektedir).

Bırakın,orası eskisi gibi cıvıl , cıvıl olsun. Zaten insanlarımız orasını o haliyle sevmektedir.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım, insanlarımızı küstürmeyelim.Uzay çatı başka amaçlar içinde kullanılabilir.

Ayrıca Pazar pazarının Cuma’ya alınması çok iyi fikir. Pazar daha canlı,daha hareketli,ilçemize girdiside daha fazla olacaktır. Saygılarımla.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor