DEĞERLİ KONUKLARLA DOLU DOLU BAYRAM

24. Besni Eğitim Bayramı etkinlikleri kapsamında Besni’ye gelen birbirinden değerli konuklarla bayram dolu dolu geçti.

GÜNDEM 2.10.2022 17:44:00 0
DEĞERLİ KONUKLARLA DOLU DOLU BAYRAM

Bu kapsamda ilk olarak Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde Besni sohbetleri programı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Emre’nin “Bir başkadır bizim Besni Sevdamız” başlıklı yeni kitabını tanıtarak başladığı programda eski Besni sohbetleriyle katılımcılar anılarını tazeleyerek unutulmaz anlar yaşadı.

Katılımcıların ilgiyle takip ettiği program daha sonra fotoğraf sanatçısı Özcan Yücelt’in söyleşisi ile devam etti. Ardından ise Besnili hemşerimiz Şair Fikret Kuşçuoğlu ile şiir dinletisi büyük ilgi görürken bu programın ardından ise alanında uzman hemşerimiz Bahadır Kaleağası “ Dünya, Türkiye, Besni –Küresel Değişimin Yönü ve Yerel Kalkınma” konulu paneli gerçekleştirdi.

Bayramın ikinci günü ise Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin’in sahne aldığı şiir ve müzik dinletisi programı da katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

İMZA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Öte yandan bayram süresi boyunca Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre, Şair Fikret Kuşçuoğlu ve Tuncer Sümer ile ikinci gün Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin kitap ve müzik yapımlarını tanıttığı imza günlerine de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şair ve yazarlar kitapları tek tek imzalayarak vatandaşlara hediye ederken vatandaşlar ise onlarda fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi.


Anahtar Kelimeler: DEĞERLİ KONUKLARLA BAYRAM

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor