Demirel: ?Fakülte Besni için bir dönüm noktası?

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin Öğrenci Sayısının artırılması yönünde alınan kararlar neticesinde Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel başkanlığında fakülte rehber öğretmenleri ile toplantı yapıldı.

EĞİTİM 21.05.2019 12:18:21 0
Demirel: ?Fakülte Besni için bir dönüm noktası?

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Besni Belediye Başkan Yardımcısı Halil Karakuş, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan, Fikret Ürey ve fakülte rehber öğretmenleri katıldı.

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini Besni için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Fakülte İlçemizin hayat bulacağı damarlardan biri olduğunu ifade etmek istiyorum. 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS Sınavı sonrası tercih yapacak öğrencilerimiz için en büyük görev Siz değerli öğretmenlerimize düşmektedir.

Onlara, hayatlarına yön vereceği, çizeceği yeni yollarında yol gösterici olanlar sizlersiniz. Görüp incelediğiniz gibi son sistem ve teknoloji ile donatılmış bir fakülte binamız, birbirinden kıymetli hocalara sahip olarak eğitim vermektedir. Ayrıca pek kıymetli Erdemoğlu ailesi tarafından sağlanacak olan burs ve iş imkanları ile Türkiye´de ki prestijli bölümlerden biri olacaktır. Sizlerden ricam bu bölümleri kazanabilecek öğrencilerimizi tercih dönemlerinde bu bölümlere yönlendirmeniz ayrıca Türkiye´nin çeşitli bölgelerinde bulunan zümrelerinize, sosyal medya gruplarınıza ve arkadaşlarınıza fakültemizden ve imkanlarından bahsederek gerekli tanıtımı yapmanızdır. Ben katılımlarınızdan, vermiş olduğunuz ve vereceğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Toplantı, katılımcıların fakülte binasını gezmesinin ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor