Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Demirel´den tüm okul idarecilerine ve öğretmenlere çağrı: Açılışta buluşalım

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, ilçede görev yapan Okul idarecileri ve öğretmenlere çağrıda bulunarak Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesinin açılışına katılmalarını istedi.

GÜNDEM 25.10.2018 21:08:47 0
Demirel´den tüm okul idarecilerine ve öğretmenlere çağrı: Açılışta buluşalım

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, ilçede görev yapan Okul idarecileri ve öğretmenlere çağrıda bulunarak Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesinin açılışına katılmalarını istedi. ?Besni tarihinde göğsümüzü kabartan bir güne daha şahit olacağız? diyen Demirel, ?İlçemize her alanda desteklerini esirgemeyen, ilçemize yaptığı yatırımlar ile yön veren Değerli Erdemoğlu Ailesi tarafından yaptırılan bu fakülte ilçemizin yeni ufuklara doğru yelken açmasını sağlayacaktır.? dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel açılışı yapılacak olan Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesini ziyaret etti.

Demirel´e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan ve Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Arif Yıldız eşlik etti.

Fakülte binasının, iç dizaynının ve öğrencilere sağlanan imkanların harikulade olduğunu belirten İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Demirel yaptığı açıklamada; ?Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Hemşehrilerim, Tarihi yapısıyla, geçmişten günümüze birçok alanda yapmış olduğu öncü atılımları, eğitime ve insanlığa olan tutkusuyla Aziz ve Kadim olan güzel ilçemizin göğsümüzü kabartan bir gününe daha şahit olacağız. 26 Ekim 2018 Saat 14:00´da açılışı yapılacak olan Mehmet Erdemoğlu Mimarlık fakültesinin heyecanı içerisindeyiz.

İlçemize her alanda desteklerini esirgemeyen, ilçemize yaptığı yatırımlar ile yön veren Değerli Erdemoğlu Ailesi tarafından yaptırılan bu fakülte ilçemizin yeni ufuklara doğru yelken açmasını sağlayacaktır. Kendilerine bu üstün davranışlarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu sebeple ile 26 Ekim 2018 saat 14:00 da Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi açılış töreninde Okul/Kurum Müdürlerimiz. Müdür Yardımcılarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte buluşmayı temenni ediyor, Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum.? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER