Demirel´den yüz yüze eğitime geçen okullara ziyaret

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel okullarda yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte başlattığı okul ziyaretlerine devam ediyor.

EĞİTİM 30.03.2021 16:32:54 0
Demirel´den yüz yüze eğitime geçen okullara ziyaret

Ziyaretleri kapsamında hafta içi ve hafta sonu yapılan ders ve kurslarda incelemelerde bulunan Mehmet Demirel´e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adil Kahya, Bayram Canlı, Fikret Ürey ve Ramazan Korkut eşlik etti.
Hafta içerisinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Demirel, Aktepe İlkokulu, Akdurak İlkokulu, Boybeypınarı İlkokulu, Çakmak İlkokulu, İzollu İlkokulu, Besni Kız Anadolu İHL, A.C. Yamazaki Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Safyün Hatice Gölbaşı Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu İlkokulu, Servi Erdemoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Namık Kemal İlkokulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Öğrencilerle bir araya gelerek pandemi sürecinde sınıf içinde ve sınıf dışında sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına dikkat etme konusunda hatırlatma yapan Demirel öğrencilere bir takım hediyeler verdi.
Ziyaret edilen okullarıda öğretmenler ve idarecilerden eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel emeklerinden dolayı tüm personele teşekkürlerini iletirken okul ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor