Derbinin Galibi Belediye Spor

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden ve ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya gelen Besni Belediye Spor ile Besni Spor derbisin de gülen taraf Besni Belediye Spor oldu.

SPOR 18.01.2017 17:11:56 0
Derbinin Galibi  Belediye Spor

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden ve ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya gelen Besni Belediye Spor ile Besni Spor derbisin de gülen taraf Besni Belediye Spor oldu.

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediye Spor, Besni Spor´u 4-1´lik skorla geçerek derbinin galibi oldu.

Besni Şehir stadyumunda oynana maçı Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Karakaya, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Besni Kent Konseyi Başkanı Battal Coşkun ve çok sayıda sporsever izledi.

Maçın başından itibaren oyuna üstünlüğünü koyan Besni Belediye Spor ataklarıyla Besni Spor´a göz açtırmadı.

Maçın 17. Dakikasında Besni Spor´un geliştirdiği atakta topla buluşan kaptan Cengiz toplu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bulduğu gole fazla sevinemeyen Besni Spor, maçın 24. Dakikasında Besni Belediye Spor oyuncusu Fatih attığı golle skora eşitlik geldi.

Bu golden sonra rakibine karşı baskısını ve ataklarını artıran Belediye Spor, maçın 32. Dakikasında İlhan´ın ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Golün üzerinden fazla geçmeden 39. Dakikada Fatih´in bulduğu golle skoru 3-1´e getiren Besni Belediye Spor ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında daha rahat bir oyun sergileyen Besni Belediye Spor,  kalan dakikalarda da oyunun kontrolünü elinde tuttu.

Maçın 81. Dakikasında Besni Belediye Spor´un geliştirdiği atakta Besni Spor´lu oyuncu Mustafa ceza sahası içinde rakibine yaptığı müdahale sonrası direk kırmızı kart görerek bir de penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Savaş, maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Besni Derbisinden 4-1´lik skorla ayrılan Besni Belediye Spor 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Besni Belediye Spor Maç Kadrosu: Abdurrahman, Savaş, Halil İbrahim, Metin Yüce, İbrahim Çalışkan Mehmet Maviş, Fatih, Orhan, Metin Toraman, Ali Kalkan, İlhan.

Yedekler: Mitat, Mahmut, Mehmet Figenergül, Mustafa, Ahmet.

Besni Spor Maç Kadrosu: Hasan, Taner, Kasım, Uğur, Emre, Şükrü, Oğuz, Erdi, Mikail, Deniz, Cengiz.

Yedekler: Mustafa, Seydi, Oğuzhan, Mustafa Şahin, İzzet, Recep.


Anahtar Kelimeler: Derbinin Galibi Belediye Spor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor