DERNEK BİNASI VE ERDEMOĞLU TAZİYE EVİ İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği ve Erdemoğlu Vakfının ortaklaşa yaptıracağı dernek binası ve Erdemoğlu Taziye Evinin inşaatı için İstanbul Sefaköy´deki arsaya ait proje ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte geçtiğimiz Çarşamba günü iki

GÜNDEM 22.04.2021 14:55:51 0
DERNEK BİNASI VE ERDEMOĞLU TAZİYE EVİ İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

DERNEK BİNASI VE TAZİYE EVİ İNŞAATI BAŞLADI

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği yeni hizmet binasına kavuşuyor. Dernek ve Erdemoğlu Vakfının ortak bir projeyle başlattığı çalışma kapsamında İstanbul Sefaköy´de hem dernek binası hem de Erdemoğlu Taziye Evi yapılacak. Proje ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz Çarşamba günü inşaatların temeli atılarak çalışmalara başlandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği, Yönetim Kurulu Üyesi ve 2. Başkan Ali Galip Dursun; ?Yönetim Kurulunca İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği ve Erdemoğlu Vakfının ortaklaşa yapılacağı, Dernek binası ve Erdemoğlu Taziye evi inşaatının temelini 22.ci dönem Adıyaman Milletvekilimiz Mahmut Göksu´nun okuduğu dualara amin diyerek atmış bulunuyoruz? diye konuştu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle asgari düzeyde katılımın olduğunu aktaran Başkan Dursun tüm katılımcılara teşekkür etti.

Temel atma törenine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, MAHER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, 22. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, İstanbul Besnililer Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz, BEV Başkanı İbrahim Bağış ve önceki başkanlardan Mehmet Baykara, Ali Aslanbay, Hasan Doğan ve Ali Balta, Şirinevler Besnililer Dernek Başkanı Sermet Şüküroğlu, Küçükköy Besnililer Dernek Başkanı Mehmet Gürü, Aşağı Çöplü köyü dernek başkanı Vakkas Karakuş, İstanbul Besnililer Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Ali Dursun,  Ali Bozkuş, Kazım Erdoğan, Abdullah Kumral, Ziya Yüksel, Celal Burç Fikret Kalmaz ve Besnili hemşerilerimiz katıldı.

25 adet koç kesilen törende ayrıca hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu´nun ihtiyaç sahibi Besnililere 400 liralık alışveriş çeki hediyesinin de dernekler vasıtasıyla dağıtılacağı öğrenildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor