?Destek Kart? Uygulaması Hayata Geçiyor

Besni Belediyesinin hayata geçirmeyi planladığı ?Destek Kart? projesinin ilk aşamasında destekte bulunulacak 200 vatandaş ile bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ve Başkan Yardımcısı Gökhan Serter, sürecin

GÜNDEM 31.01.2020 13:18:32 0
?Destek Kart? Uygulaması Hayata Geçiyor

?200 vatandaşımızın hesaplarına maddi destek sağlanacaktır?
Besni Belediye Başkanı Emre yaptığı açıklamada, ?Sosyal Belediyecilik ilkesiyle Destek Kart projesinin hayata geçirilmesi ile beraber ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze olsun maddi destek sağlaya bilmenin gururunu yaşıyoruz.
Önümüzde ki Şubat ayı içerisinde, yapılan incelemeler ve kurumlardan alınan bilgiler ışığında tespit edilen 200 vatandaşımızın hesaplarına maddi destek sağlanacaktır. Dönüşümlü olarak her ay farklı 200 vatandaşımız, toplamda ise 600 vatandaşımıza bu desteği sağlayacağız. Destekte bulunduğumuz kişi sayımız ve maddi desteğimiz her geçen gün artarak devam edecektir.
Yapılan maddi destekler ailenin hanımefendilerinin kimlikleri ile çekebilecekleri şekilde PTT şubelerine yatırılacaktır. Bizim bir tek derdimiz var o da aldığımız emaneti hakkıyla taşımaktır. İnşallah sosyal ve teknik alanda bütün projelerimizi hayata geçirerek verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz? diye ifade etti.

?İhtiyaç sahibi olanları bize bildirin?
Başkan Yardımcısı Gökhan Serter ise, "İhtiyaç sahibi olup da bizlere ulaşamayan, gelemeyen veya çekinen tanıdıklarınız var ise sizlerden ricamız bizlere bildirmenizdir. İlçemizde bulunan vatandaşlarımızdan eğer bir çocuk gece yatağına aç girerse, uyurken üzerine örtünecek bir battaniyesi olmazsa, bizler bunun vebalini ödeyemeyiz. Her şeyden bizlerin haberi olması çok zor, sizlerin burada bize yardımcı olup böyle ailelerimizi bize bildirmenizi rica ediyoruz. 1 Nisandan itibaren Başkanımızın öncülüğünde, şehrimizin kronik sorunlarını çözmek hususunda birçok proje tamamlanmış durumdadır. İnşallah huzurlu bir Besni için gayret ediyoruz? dedi


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor