Destek Eğitim Odaları, Pansiyonlar ve DYK Kursları Denetlendi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyonlar tarafından ilçedeki pansiyonlar, destek eğitim odaları ve DYK kursları denetlendi.

GÜNDEM 23.12.2022 15:15:00 0
Destek Eğitim Odaları, Pansiyonlar ve DYK Kursları Denetlendi

Pansiyon denetimleri Şube Müdürü Adil Kahya başkanlığında; Nevzat Avşar, Aysun Karakuş, Ahmet Han ve Muhammet Aslan'ın olduğu komisyon tarafından yapıldı. Komisyon üyeleri, ailelerinden uzakta eğitim gören ve pansiyonlarda barınan öğrencilerin problemlerini yerinde görmek, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini kontrol etmek, pansiyon çalışanlarının ve öğrencilerin hijyenik ve güvenli bir ortamda olmalarını sağlamak amacıyla incelemelerde bulundu.

Ziyaret edilen destek eğitim odaların da ise öğrencilerin eğitim ortamları yerinde incelendi. Destek eğitim odalarında görevli öğretmenlerle de görüşen komisyon üyeleri karşılaşılan problemler dinledi. Komisyon, bu kapsamda Atatürk Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Besni İlkokulu, Besni Eğitim Vakfı İlkokulu ziyaret etti.

Yapılan DYK kursları ziyaretleri kapsamında da okullarda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının yapıldığı okullar denetlendi. Kursların etkili ve amacına hizmet etmesi için yapılan denetimlerde kurs sınıfları ziyaret eden komisyon üyeleri öğrencilerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Yapılan denetimler sonucunda Şube Müdürü Adil Kahya, eksiklikler konusunda gerekli notların alındığını ve rehberlik konusunda gerekli desteğin verileceğini belirtti. Şube Müdürü Kahya, denetimlerde sağlıklı ve güvenli eğitim ortamları veren okulların idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor