Develioğlu, Taziye evi için Besnililere söz verdi

GÜNDEM 9.03.2014 13:38:36 0
Develioğlu, Taziye evi  için Besnililere söz verdi

Başkan Sermet Şüküroğlu, 2.Başkan Mehmet Balta, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaban, Ahmet Bozmaz  ve Fikret Kalmaz ile derneğin teras katının taziye bölümü olması noktasında mini bir zirve yaparak bire bir görüştüler. 

Belediye Başkanı Develioğlu’da “Sizlere Sözüm Söz 30 Mart’tan sonra imara uygun ne durumu var ise elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi ve bunların daha detaylarının seçim sonrası konuşacağını dile getirdi. 

Bahçelievler Besnililer Derneği 2.Başkan Mehmet Balta'da açıklamalarında imara ve hukuka aykırı her hangi bir taleplerinin olmadığını fakat sizlerinde belirttiğiniz gibi teras katının Besnili hemşerilerimiz için  taziye bölümü yapılması noktasında elinizden geleni yapacağınıza Başkan Sermet Şüküroğlu ve yönetimimiz burada iken söylüyorum, bu konuda size inancımız tamdır” dedi. 

Daha sonra salona gelerek içeride bulunan Besnililerle tek tek tokalaşan Başkan Develioğlu burada alkışlarla karşılandı. Açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Sermet Şüküroğlu Başkan ve beraberindekilere hoş geldiniz diyerek günün anlam ve önemini belirten konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışmaya vurgu yaptı. Daha sonra sözü Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na verdi. Başkan Osman Develioğlu yaklaşık 70, 80 kişi olan Besnililere hitaben sözlerine şöyle başladı. “Değerli Besnililer bildiğiniz gibi ben buraya ilk defa gelmiyorum, burasının açılışında Merinos yönetim kurulu Başkan sayın İbrahim Erdemoğlu ve diğer protokol üyeleri ile birlikte bu derneğimizin açılış kurdelesini kesmiştik” diyerek, “Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimden bu güne kadar Bahçelievler için elimden gelenin en iyisini, Ekibim ile birlikte yaptık ve yapmaya çalışıyoruz, ben her şeyi sizlere anlatıp zamanınızı alacak değilim. Yalnız  bir iki hususu belirtmek isterim, şöyle ki çocuklarımız bizlerin her şeyidir, biz çocuklarımız için ilçe genelinde Merkezi Hükümetimiz Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli şekilde 17 okulumuza spor salonu yaptık, bizim alanımız değil! fakat sağlıkta halkımız için, Bahçelievler Hastanesini yaptık,4 tane Kültür Merkezimizi Yaptık daha neler isim vermeyeceğim ama, bazıları okullara spor salonu, hastane gibi ihtiyaçlara karşı çıkıyorlar, Bunlar Bahçelievler'in nesine diyerek varsın karşı çıksınlar bizler elimizden gelen tüm imkanları Bahçelievler halkı ve sizler  için bu engellemelere rağmen yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi. 

Katılımcılar arasında Ak parti büyük şehir Belediyesi Meclis üyesi adayı Erdoğan Şahin, Tanıtım ve Medya Başkanı Besnili hemşerimiz Zeynep Şahin (Karakuş) Bahçelievler Belediyesi mevcut Meclis üyeleri Aydın Başyiğit, Davut Yazıcı, Bahçelievler Meclis üyesi adayı Mahir Göçer, Bahçelievler gençlik kolları Başkanı Ömer Karahan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Meral Korkmaz, Besni Ekspres Gazetesi’nin yanı sıra birçok yerel Tv ve gazeteden basın temsilcileri yer aldılar.

Bahçelievler Besnililer Derneği Başkanı Sermet Şüküroğlu yönetimi adına  misafirlerine Besni Üzümü, Besni Fıstığı, Çiğköfte ve Ayran ikramında bulundu. Başkan Develioğlu’da bir kahvenin kırk yıl hatırı var anlayışı ile tüm katılımcılara içerisinde kahve ve çeşitli hediyelerin olduğu hediye poşeti verdi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor