Devlet Hastanesine Oda yaptıranlara Plaket verildi

GÜNDEM 3.09.2013 08:36:29 0
Devlet Hastanesine Oda yaptıranlara Plaket verildi

 

Besni Devlet Hastanesinde geçtiğimiz Cuma günü yapılan törene Protokol üyeleri ve odaların teşrifatını üstlenen hayırseverler katıldı.

BESKADER tarafından organize edilen Plaket törenine, AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman İl Sağlık Müdürü M. Emin Taş, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, oda yaptıran hayırseverler ve temsilcileri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hastane personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Besni Kamu  Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği Başkanı Ali Erdoğan yaptığı konuşmada, “Yardımlaşma denilince aklımıza dünya gelir. Dünyanın kendisi yardımlaşma üzerine kurulmuştur. Yeni hastanemizin 75 odalı, 125 yataklı ihtiyaç halinde 168 hastaya hizmet verebilecek kapasitededir. Bizler bunu devletimizin ilçemize sir lütfu olarak görmekteyiz.” dedi.

Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hüseyin Alakuş yaptığı konuşmada, “Yeni hastanemiz 2012 Kasım ayında hizmet vermeye başladı. 22747 metrekare kapalı alana sahip olup, toplam 137 dönüm arazimiz mevcuttur.75 yataklı tescil edilmesine karşı 121 yataklı servisi, 13 acil servis, 9 diyaliz, 7 doğumhane ve 18 adet yoğun bakım yatağı olmak üzere 168 yatak kapasiteli bir hastanedir. Şuan 111 servis yatağı ile hizmet vermekteyiz.” dedi.

İl Sağlık Müdürü M.Emin Taş yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımızın 2003 yılında başlatmış olduğu “Sağlıkta Dönüşüm Programı” çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de sağlık alanında ciddi kazanımlar sağladı.Besni’ye kazandırmış olduğumuz bu modern sağlık tesisi inanıyorum ki Besni halkına 30-40 yıl fiziki altyapı noktasında cevap verecek niteliktedir.Yoğun bakımları,ameliyathanesi ve dizayn edilen servisleri ile Besni halkının nitelikli sağlık hizmeti alacağı bir sağlık tesisidir.Hayırsever vatandaşlarımızın hastanemiz odalarını tefrişi noktasında yapmış olduğu bu güzel davranış, inanıyorum ki birçok ilçe halkına ve il merkezine örnek teşkil edecektir.” dedi. 

İl Sağlık Müdürü M.Emin Taş yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımızın 2003 yılında başlatmış olduğu “Sağlıkta Dönüşüm Programı” çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de sağlık alanında ciddi kazanımlar sağladı.Besni’ye kazandırmış olduğumuz bu modern sağlık tesisi inanıyorum ki Besni halkına 30-40 yıl fiziki altyapı noktasında cevap verecek niteliktedir. Yoğun bakımları,ameliyathanesi ve dizayn edilen servisleri ile Besni halkının nitelikli sağlık hizmeti alacağı bir sağlık tesisidir.Hayırsever vatandaşlarımızın hastanemiz odalarını tefrişi noktasında yapmış olduğu bu güzel davranış, inanıyorum ki birçok ilçe halkına ve il merkezine örnek teşkil edecektir.” dedi.

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, “Besni’de kurulduğundan bugüne en büyük kamu yatırımı,bugün burada bulunduğumuz Besni Devlet Hastanesi’dir.Sağlıkta yatırım niteliğinde Türkiye’de çalışmalar yaptık ama sağlıktaki bu yardımlar, bu değişimler bu çalışmalar bir ömür boyu devam edecektir.Bu hizmetlerimiz hayırlı olsun diyor sizleri saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ise yaptığı konuşmasında, “2013 yaz kararnamesiyle Besni ilçemize atandım. Görevde bugün üçüncü günüm ve çiçeği burnundayım. Sizlere şu sözü veriyorum. Kapımız bütün vatandaşlarımıza açık olacaktır. Meslekte 10. Yılımız ve bu zamana kadar hep açık oldu. Besni’de okulları gezerken sürekli vatandaşlarımızın isimlerini görünce çok heyecanlandım. Bende bu ilçenin çiçeği burnunda kaymakamı olarak hepinizden Allah razı olsun diyorum. İnşallah bu destekleriniz devam eder. Çünkü ben çalıştığım yerlerde bu destekleri  ne duydum nede gördüm. Bu hastanenin yapımında emeği geçen sayın vekilimize,diğer emeği geçen devlet büyüklerimize, hastanenin temelinin atılmasından bitimine kadar kimin emeği geçtiyse hepsinden Allah razı olsun.” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Besni Devlet Hastanesi oda tefrişatlarının yapılmasında katkıları bulunan vatandaşlara BESKADER tarafından plaket verildi. Plaket töreninden sonra Besni Devlet Hastanesi gezildi.

Devlet Hastanesine adına oda teşrifatı yapılanlar:

Mehmet ERDEMOĞLU
Servi ERDEMOĞLU
Ali ERDEMOĞLU
İbrahim ERDEMOĞLU
Mahmut ERDEMOĞLU
Gülizar ERMAN 
Şıh ERMAN
Yasemin ERMAN
Ahmet ERMAN
Gülçin ERMAN 
Bekir ORUÇ
Haci Ramazan ORUÇ
Hüseyin İBİŞ (Ağadayı)
Hatice Emre (İBİŞ)
Selvi İBİŞ
Av. Memet EMRE
Ömer EMRE 
Nursel YIĞILI 
İbrahim TUĞSUZ 
Elvan TUĞSUZ 
Ali TUĞSUZ 
Ümmü TUĞSUZ 
Mehmet Ali SERTER 
Abidin BABA
Osman KÖSEOĞLU 
Mustafa CAN
Nuri BAĞIŞ 
Hüseyin SAVAŞ 
Emine SAVAŞ 
Suna SAVAŞ 
Memet DURSUN
Sait Vakkas DURSUN
Ali Galip DURSUN 
H.Abdulkadir ALKAN
H.Abdulkadir ALKAN 
H.Abdulkadir ALKAN 
Vakkas Garip GÖLBAŞI 
Bekir GÖLBAŞI 
Ömer Faruk ERDOĞAN 
Ahmet SAÇLI
A.Neşet AYTEKİN 
Hüseyin AYTEKİN Bekir ATA 
Mehmet ARPACI 
Cüneyt PACCI 
Emine  PACCI 
Memet ÇOBAN 
Osman DOK 
İbrahim Halil ÖZBAY
Abdülkadir ÖZBAY 
Elif FİDAN 
Ahmet ÖZGÜL 
Abdulkadir ARSLAN 
Ayşe Nur BAŞÇOBONLAR 
Arife TAŞDAN 
Mahmut İŞİTMEN 
Arif GEDİKLİOĞLU 
Cengiz İŞİTMEN 
Ümmü BABA (Köylü ANA) 
Ayişe ÖZBAY
Haci Osman ÖZBAY 
Bekir ÖZTÜRK 
Memet ÖZTÜRK 
Ahmet OCAKCI 
Ercan İŞİTMEN 
Bekir OMUR 
Niyazi İŞİTMEN 
H.Hüseyin İŞİTMEN 
Ayşe KUŞ 
Vakkas (KÖSE) KORKMAZ 
Numan ERÇAKALLI 
Ahmet ÖZTÜRK 
ALİ ERMERCAN 
Zeliha TİLEK 
Yüksel POLAT 
Mehmet Yüksel 
Hatice İŞİTMEN 
Şükrü İŞİTMEN 
Ayşe AÇAR 
Memet CİNER 
Haci Ali GÜNAYDIN 
Haci Bekir 
Yusuf TABAKÇIOĞLU 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor