Dişkaya´dan Başkan Emre´ye Ziyaret

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre´yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Emre ve Dişkaya devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

GÜNDEM 1.11.2019 13:21:32 0
Dişkaya´dan Başkan Emre´ye Ziyaret

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre´yi makamında ziyaret etti. Ziyareti sırasında Dişkaya´ya Gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Orhan Önder eşlik etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette belediye bünyesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni´ye en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
Adıyaman Gazeteciler Başkanı Zeki Dişkaya ise, Adıyaman ve ilçelerinde çeşitli sorunların olduğunu bu sorunlara karşı her zaman birliktelik içerisinde olmak gerektiğini vurguladı. Basın olarak üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade eden Dişkaya, Başkan Emre´ye çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AGC Başkanı Zeki Dişkaya ve Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Orhan Önder´e teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler: Dişkaya Başkan Emre Ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor