Do-Kan Spor Kulübünden Kaymakam İmamoğlu´na Plaket

Geçtiğimiz ay Besni´de yapılan ?Şehitler Anısına Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İller arası Muay Thai Şampiyonasına? katkılarından dolayı Besni DO-KAN Kulübü Antrenörü Serdar Meşen İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu´na plaket taktim etti.

SPOR 17.12.2019 10:52:53 0
Do-Kan Spor Kulübünden Kaymakam İmamoğlu´na Plaket

Geçtiğimiz ay Besni´de yapılan Şehitler Anısına Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İller arası Muay Thai Şampiyonasına katkılarından dolayı Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu´na DOKAN Spor Kulübü tarafından plaket verildi.

Besni Do-Kan Spor Kulübü Salonunda yapılırken törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve Servi Erdemoğlu ile Yurt Müdürü Nurcan Ciner´e de plaket verildi.

Sporcuların yaptığı antrenmanı da izleyen Kaymakam İmamoğlu derece yapan sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İmamoğlu, özellikle küçük yaşlarda planlı programlı bir şekilde yapılan sportif faaliyetlerin çocukların sosyal, kişisel ve akademik gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Besni DO-KAN Spor Kulübü antrenörü Serdar Meşen geçtiğimiz ay yapılan Şehitler Anısına Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İller arası Muay Thai Şampiyonasına?  Adıyaman, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş ve Sivas toplam 8 ilden 220 sporcu ve 40 antrenörün katıldığını söyledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor