DOĞAN: AYIN 15’İNDE YENİDEN BAHARIMIZA KAVUŞACAĞIZ

.

SİYASET 19.04.2023 12:08:00 0
DOĞAN: AYIN 15’İNDE YENİDEN BAHARIMIZA KAVUŞACAĞIZ

Millet ittifakının Besni seçim irtibat bürosunu açmasının ardından ilçe merkezinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili adayı Kenan Doğan gazetemizi de ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Doğan açıklamasında; “Ben eminim ki vatandaşımız ekonomiyi bu kadar kötü yöneten, Türk siyasi tarihine bir kara leke olarak düşen bu iktidarı gönderecektir. Ayın 15’inde de yeniden baharımıza kavuşacağız” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili genel seçimleri öncesi Adıyaman ve ilçelerinde çalışmalarına hız veren Millet İttifakı Besni’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerinde esnaflara ve vatandaşlara Millet İttifakının iktidara geldiğinde izleyeceği yol haritalarından bahseden heyet, daha sonra gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili adayı Kenan Doğan’a ziyaretleri sırasında İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Ahmet Türk, Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ve parti üyeleri eşlik etti.

“HER ŞEYDEN ÖNCE TEK ADAM REJİMİNİN DEVAM EDİP ETMEYECEĞİNE YÖNELİK BİR SEÇİM”

Önümüzdeki seçim ile ilgili gazetemize konuşan Milletvekili adayı Kenan Doğan, mevcut iktidarın 21 yıl içerisinde demokrasiye büyük yaralar aldırdığını dile getirdi. 

Doğan; “Bilindiği üzere Millet İttifakımızın Besni seçim bürosunu açtık ve sonrasında da Bismillah diyerek çalışmalara başladık. Çalışmalarımıza esnaf gezilerimizle devam ediyoruz. Önümüzdeki seçim Türkiye açısından çok önemli bir seçim. Her şeyden önce bu tek adam rejiminin devam edip etmeyeceğine yönelik bir seçim. Eğer bu böyle devam ederse ki Allah korusun, inanın bunun bir sonraki ayağı artık seçimleri de kendi istedikleri tarih ve şekilde yaptırmaya gider bu iş. 21 yıl içerisinde demokrasi büyük bir yara aldı. Ümit ediyorum ki bu son virajda vatandaşımız kendinin geleceğine ilişkin kaygılarını giderici bir sonuç aldırır. Bizde böylelikle yeniden parlementer sisteme geçerek daha güçlü bir parlamento kurarak bu ülkenin kaderine ve makus tarihine hükmetme gücünü bize verirler. Böylelikle geleceğe ilişkin gençlerin, çiftçinin, esnafın kaygısını gideren bir takım tedbirleri Allah izin verirse alacağız” diye konuştu. 

“BU HÜKÜMET KAFAMIZDAKİ O YÜCE DEVLET OLGUSUNU YERLERDE SÜRÜNDÜRDÜ”

Doğan şöyle devam etti; “Geldiğimiz noktada ekonominin yerde süründüğü bir ortamda bir de bölgesel olarak büyük bir afet yaşadık. Bölgemizdeki bu depremin vatandaşımıza yaptığı gerçekten belki de kolay kolay yerine koyamayacağımız büyük bir tahribat yarattı. Depremin bizim ekonomimize vurduğu zararı bir tarafa bırakıyoruz giden canlarımız bizim için çok önemliydi. Bizim o kafamızdaki yüce devlet olgusunu bu hükümet maalesef yerlerde süründürdü. Biz üç gün doğru dürüst devlet adına iş yapan insanları görmedik. Millet enkaz altında kurtarılmayı beklerken devletin bu konudaki en önemli kuruluşu olan Kızılay’ın başındaki adam çadır satmak üzere müşteri bekliyordu. Vatandaş peygamber ocağı dediği askeri canını kurtarmak üzere sahada beklerken üç gün sahaya çıkarttırmadılar. Ben eminim ki vatandaşımız ekonomiyi bu kadar kötü yöneten, Türk siyasi tarihine bir kara leke olarak düşen bu iktidarı gönderecektir. Ayın 15’inde de yeniden baharımıza kavuşacağız. Demokrasi adına güller açacak bizler de yeniden umutlarımızı yeşerteceğiz”  

TÜRK: 15 MAYIS’TA İNŞALLAH BU TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULMUŞ OLACAĞIZ

Daha sonra konuşan İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Ahmet Türk ise; “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekili genel seçimlerine hazırlık yapmak amacıyla Besni ilçemizin seçim koordinasyon merkezinin millet ittifakı ortaklarımızla birlikte açılışını gerçekleştirdik. Besni ilçemizdeki vatandaşlarımızın büyük bir teveccühüne şahit olduk. Akabinde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Besni halkına millet ittifakına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu baskıcı, ceberut, tek adam, partili cumhurbaşkanı sisteminden bir an önce kurtulmak için İYİ Parti teşkilatları olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak için mücadelemiz devam edecektir. İYİ Parti Genel Başkanı saygıdeğer hanımefendi Meral Akşener’i başbakan yapmak için bütün teşkilatlarımız büyük bir çalışma içerisindeler. 15 Mayıs’ta inşallah bu tek adam rejiminden kurtulmuş olacağız” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor