DOLU DOLU KUTLAMAYI ÖZLEMİŞİZ

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyetin 98. Kuruluş yıldönümü Besni’de dolu dolu kutlandı.

GÜNDEM 29.10.2021 14:02:00 0
DOLU DOLU KUTLAMAYI ÖZLEMİŞİZ

Yıllar sonra ilk defa ilçe stadyumunda kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen etkinliklerle de renkli görüntülere sahne oldu.

28 EKİM’DE ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün küllerinden doğmuş bir millete miras bıraktığı Cumhuriyetin 98. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Besni’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamında ilk olarak 28 Ekim Perşembe günü hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Buradaki tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından son buldu.

29 Ekim günü devam eden bayram kutlaması ilk olarak Besni Kaymakamı Nazlı Demir’in kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Daha sonra ilçe stadyumunda saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden programda Kaymakam Demir ve Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, öğretmenlerin, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşan İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, Cumhuriyetin kuruluş şartlarından bahsederek Türkiye’nin gelecek hedefleriyle alakalı düşüncelerini dile getirdi. Demir sözlerini tüm Besnililerin bayramını kutlayarak tamamladı.

ETKİNLİKLER BEĞENİ TOPLADI

Kaymakam Demir’in konuşmasının ardından Cumhuriyetin 98. Yıldönümü anısına düzenlenen Sokaklar bizim basketbol cumhuriyet turnuvasında dereceye giren okullar ile şiir yazışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından okçuluk, muay thai ve müzik dinletisi gösterileri beğeniyle izlendi.

Program bando takımı eşliğinde resmi geçit töreninin ardından sona ererken kutlamalara Kaymakam Demir ve Belediye Başkanı Emre’nin yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlyas Yarımağa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, belde belediye başkanları, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, kurum ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: KUTLAMAYI ÖZLEMİŞİZ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor