Domotex Russia Fuarında ‘Merinos damgası’

GÜNDEM 16.10.2012 13:05:52 0
Domotex Russia Fuarında ‘Merinos damgası’

 

Domotex Russia fuarının yeni pazarlar açısından önemli olduğuna dikkat çeken Merinos Halı yönetim kurulu üyesi Mahmut Erdemoğlu; “Merinos olarak dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen fuarlara katılıyoruz. Fuarlar ürünlerin tanıtılması, üretici müşteri ilişkilerinin geliştirilmesi ve yeni koleksiyonların piyasaya tanıtılması açısından önemlidir.

Bu bağlamda Domotex Russia fuarı da her yıl katılmaktayız. Bizim için en önemli pazarlardan birisi bu bölgedeki ülkelerdir. Bu fuarda iki stant ile yer aldık. Çok iyi bağlantılar yapıldı ve yeni ürünlerimizi tanıtma imkânı bulduk. Gösterilen ilgiden çok memnunuz. Bilindiği gibi bizim Rusya’da Rostov kentinde üretim tesislerimiz var. Bu coğrafyadaki tüm ülkelere bu tesislerimizden halılar imal etmekteyiz. Her ülkenin kültürüne isteğine göre üretimlerimiz bulunmaktadır. Bu pazarın lideri olarak her zaman ürün çeşitliliği ve kalitemizle öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sektörde lider olmanın bazı sorumluluklar getirdiğine dikkat çeken Erdemoğlu; “Merinos olarak kendi markamızla tüm dünyada ürünlerimiz satılmaktadır. Aynı zamanda Merinos markası Türkiye’nin tanıtımına da katkı sağlamakta olup ülke ekonomisine destek vermektedir” dedi. Murat Orhan

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor