Dr. Ali Parıl SÜMER YENİ KİTABINI ANKARA BESNİLİLER DERNEĞİNDE İMZALADI

GÜNDEM 1.02.2013 09:52:13 0
Dr. Ali Parıl SÜMER YENİ KİTABINI ANKARA BESNİLİLER DERNEĞİNDE İMZALADI

 

İmza gününe Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizden büyük bir kısmı katıldı. Dr. Ali Parıl Sümer imza gününe gelen tüm hemşehrilerimizle tek tek ilgilenerek, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür etti. 

Dernek başkanı Avukat İbrahim BİRCAN gazetemize verdiği demeçte ''Öncelikle hemşehrimiz Dr.Ali Parıl SÜMER'i yazmış olduğu bu eserden dolayı kutluyorum bu eser hemşehrimizin ilk kitabı olmadığı gibi umuyorum son kitabı da olmayacaktır bu nadide eseri hemşehrilerimiz için dernek merkezimizde imzalama ve imza gününde satılan kitapların gelirlerini derneğimize bağışlama isteğinden dolayıda kendisine hemşehirlilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi. 

Hemşehrimiz Dr. Ali Parıl SÜMER ise imza günü ile ilgili gazetemize yapmış olduğu açıklamada ise; ''Sevgili dernek başkanımız İbrahim BİRCAN'ın imza günü düzenlemesi bana mutluluk verdi kendisine ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Gazetemiz Besni Ekspres ailesi olarak Değerli Hemşehrimiz ve Gazetemizin sürekli okuyucularından olan Sayın Dr. Ali Parıl Sümer’e başarılar diliyor, yeni yazacağı kitaplarını heyecan ile bekliyoruz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor