Dursun Çavuş filmi ekibi Besni’de moral depoladı

GÜNDEM 4.09.2013 09:28:26 0
Dursun Çavuş filmi ekibi Besni’de moral depoladı

 

Ekibi Besni’ye davet eden Belediye Başkanı Fahri Serter konuk severliğiyle tüm ekibin takdir ve teşekkürünü aldı. 

Geceye ev sahibi olarak Besni Belediye Başkanı Fahri Serter eşi Canan Savaş Sertel, CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Besni İlçe Başkanı ve CHP Adıyaman Yönetim kurulundan bazı üyelerin yanı sıra Besni İlçe yönetiminden de bazı üyeler katıldı. Dursun Çavuş Filminin Yapımcısı Evrensel Medya Genel Müdürü Ali Avcı filmin oyuncuları, sanat yönetmeni, görüntü yönetmeni, prodüksiyon amiri ve çok sayıda teknik kadro katıldı. 

Sinema ekibini Besni’de ağırlayan Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ve CHP İl Başkanı Bilal Doğan kısa birer selamlama konuşması yaparak şöyle dediler;

“Bu film Adıyaman için çok önemlidir. Sinema dünyada ve ülkemizde turizme katkı sağlayan en önemli sanat dallarından bir tanesidir. Dursun Çavuş filminin Adıyaman’da çekilmesi Adıyaman’ın ülke ve dünya gündemine taşınmasında çok önemli bir yeri olacaktır. Biz yapımcı Ali Avcı’ya ve tüm ekibine bu filmin Adıyaman’da çekilmesi sırasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bu gibi filmlerin Adıyaman’da çekilmeye devam edeceğine inanıyoruz. Bu geceye katılanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizleri memnun ettiniz” 

Filmin yapımcısı Ali Avcı ise Filmin çekimlerine devam ettiklerini belirterek, “Dursun çavuş film ekibi nerdeyse bir aydan fazla oldu Adıyaman’da Adıyaman halkı kadirşinastır. Adıyaman halkı beni ve tüm ekibimi kucakladı. Ben şahsım ve Dursun Çavuş film ekibim adına başta bizleri bugün burada Besni’de ağırlayan Belediye Başkanımız Fahri Serter’e CHP İl Başkanımız Bilal Doğan’a, Merkez İlçe Başkanımıza, Besni İlçe Başkanımıza, tüm yönetime sonsuz teşekkür ediyorum.  Bizleri burada konuk etiler. Güzel bir gece geçirdik. Sevgili başkanlarım burada hep yanımızda oldular. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum ”dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor