Dursun Kardeşler Besni´yi yine unutmadı

İstanbul´da faaliyet gösteren Merhum Komisyoncu Dursun Efendi´nin oğullarının sahibi olduğu Dursun Kardeşler ayakkabı firması geleneksel hale getirdikleri Besnili ihtiyaç sahiplerine ayakkabı yardımını bu yılda sürdürdü.

GÜNDEM 22.04.2021 11:06:52 0
Dursun Kardeşler Besni´yi yine unutmadı

Her yıl Besni´de ki ihtiyaç sahipleri için ayakkabı yardımı yapan Dursun Kardeşler, bu yılda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ayakkabı yardımında bulundu.

Firma sahiplerinden S.Vakkas Dursun gazetemize yaptığı açıklamada; ?Allah bize bu gücü ve kuvveti verdiği sürece bu tür yardımlara devam edeceğiz? diye konuştu.

Besni´yi çok sevdiklerini ve her fırsatta ziyaret ettiklerini dile getiren S.Vakkas Dursun tüm hemşerilerinin Ramazan ayını ve gelecek bayramlarını tebrik ettiklerini sözlerine ekledi.

Son olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gönderilen 250 çift ayakkabıda Besni´de giyim alanında faaliyet gösteren Çağdaş Giyim de dağıtılmaya başlandı.

İş yeri sahibi Mehmet Paccı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ?İstanbul´da faaliyet gösteren hayırsever hemşerilerimiz Dursun Kardeşler Ayakkabı Firması, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere iş yerimize 250 çift ayakkabı gönderdi. İhtiyacı olan vatandaşlarımız iş yerimizden gelip alabilirler. Hayırsever hemşerilerimize de her yıl yaptıkları bu anlamlı yardımdan dolayı Besnili hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor