Bugün, 19 Mart 2024 Salı

E. Mehmet Emre adaylık müracaatını yaptı: ?Besni´yi birlikle yöneteceğiz?

Ak Parti´de aday adaylığı müracaatları dün sona erdi. Eski ilçe başkanı ve 2014 yılında partinin Besni Belediye başkan adayı olan E. Mehmet Emre adaylık başvuru dosyasını Parti yetkililerine teslim etti.

SİYASET 14.11.2018 12:07:11 0
E. Mehmet Emre adaylık müracaatını yaptı: ?Besni´yi birlikle yöneteceğiz?

Burada partililere hitaben bir konuşma yapan Emre, ?Ayrıştıran değil, birleştiren bir belediye başkanı olacağım. Besni´nin, Besnilinin gücünü, enerjisini kısır çekişmelere kurban vermeden hizmete dönüştüreceğiz.? dedi. Emre şöyle konuştu: ?2002 yılından beri aktif siyasetin içinde olan bir kardeşinizim. Yüklendiğimiz sorumluluk; ateşten gömlek giymekten farksızdır. Bunun farkındayız. Çıktığımız yol, fedakârlık ve cesaret yoludur.

Besni´nin ihtişamlı günlerine kavuşması için atılması gereken ilk adım; aşkla, şevkle ve liyakatle şehrimize hizmetkâr olacak bir kadroya yetki vermekten geçmektedir. Bu kadro üç kişiyi, beş kişiyi değil, bir grubu ya da bir tarafı değil bütün Besnilileri kapsamaktadır. Besni´yi birlikle yöneteceğiz. Kadınıyla, genciyle, esnafı, memuruyla hep birlikte yöneteceğiz.

Ayrıştıran değil, birleştiren bir belediye başkanı olacağım. Besni´nin, Besnilinin gücünü, enerjisini kısır çekişmelere kurban vermeden hizmete dönüştüreceğiz. Hizmeti eşit ve adaletli dağıtacağız.

Besnilinin ve Besni´de yaşayan, burada doğmamış olsa da burada doyan herkesin iradesini, hakkını, hukukunu halkımızdan aldığımız destekle hizmete dönüştürme azmindeyiz.

Belediyeler, halk için vardır. Halkı yok sayan, halka rağmen bir yönetim anlayışını reddediyoruz.

Belediye eser bırakmak için vardır, hizmet için vardır diyoruz. Besni´yi yeniden birlik olduğu, güçlü olduğu günlerine kavuşturmak için; Gelin, Bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Azimşehri kurtaralım diyoruz. Esnafıyla, çarşısıyla, mahalleleriyle huzurlu, refah içinde bir şehri yeniden inşa edelim, diyoruz.

Besni demek medeniyet demek, kültür demek, emek demektir. Geçmişinin, tarihinin aydınlığını geleceğe taşımak için, Besni güçlü bir duruşa ihtiyaç duymaktadır. Besnimiz gün geçtikçe kan kaybetmektedir. Gerilemenin kıskacında bir şehri yeniden ayağa kaldıracak ?kırk bir projeyle Besni değişecek´ diyoruz. Besni uygulamaya koyacağımız bu kırk bir projeyle değişimin ve gelişmenin, büyümenin bölgemizdeki merkezi haline gelecektir. Projelerimizi ileriki günlerde basın yoluyla halkımızla paylaşacağız.

Besni´de hayırla anılmamıza vesile olacak eserler bırakmak istiyoruz. Çünkü inanıyoruz, ?Gideriz nur yolu izde gideriz. / Taş bağırda, sular dizde, gideriz. / Bir gün akşam olur, biz de gideriz. / Kalır dudaklarda şarkımız bizim.?

Katılımızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Allah mahcup etmesin.?


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER