Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Eğitim Bayramının Tarihi belli oldu

Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı´nın organize ettiği 21. Besni Eğitim Bayramı 27-28-29 Eylül 2019 tarihlerinde kutlanacak.

GÜNDEM 10.05.2019 11:09:15 0
Eğitim Bayramının Tarihi belli oldu

Besni Eğitim Vakfı eski başkanı Ali Balta, Besni´ye gelerek kendi döneminde yaptığı çalışmalarda destek veren Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ve Besni Belediye Başkanı E.Mehmet Emre´ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Gazetemizi de ziyaret eden Ali Balta, Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ile görüşerek vakfın çalışmaları ve bu yıl yapılacak olan 21. Besni Eğitim Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Balta yaptığı açıklamada Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi´nin tanıtımına ağırlık vereceklerini belirterek şunları söyledi; ?Bu yıl 21. Sini kutlayacağımız Besni Eğitim Bayramı 27-28-29 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak. 13-14 Haziran´da Besni Eğitim Vakfı Yönetim kurulu olarak tekrar Besni´ye gelerek Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantılar yapıp Eğitim Bayramının içeriğini netleştireceğiz.

21. Besni Eğitim Bayramı programında Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi´nin tanıtımına ağırlık vereceğiz. Uşak, İstanbul, İzmir, Adana ve Besni´de fakültenin tanıtımı için oradaki hemşerilerimizle toplantılar yapacağız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER