EĞİTİMCİ MÜHENDİS YILMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Adıyaman’a eğitim başta olmak üzere birçok sektörde yatırımları olan eğitimci mühendis Nurullah Mustafa Yılmaz AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 21.03.2023 15:44:00 0
EĞİTİMCİ MÜHENDİS YILMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gazetemizi ziyaret ederek aday adaylığı ile ilgili konuşan Yılmaz, zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde memleketi yeniden inşa etmek ve üzerindeki yükü alabilmek amacıyla bu yola çıktığını söyledi.

Besni doğumlu olan ve Adıyaman Genç MÜSİAD Şube Başkanlığı, Adıyaman Belediye Meclis Üyeliği olmak üzere birçok görevde bulunan Mustafa Yılmaz milletvekilliği ile birlikte yediden yetmişe tüm vatandaşlarla birlikte yeniden Adıyaman’ı ayağa kaldıracağını ifade etti.

Yılmaz; “Öncelikle depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde memleketimizin içinde geçtiği şu zor günlerde memleketi yeniden inşa ve ihya sürecinde katkı sunmak ve yük olmak değil, yük alabilmek adına ateşten gömleği giymeye karar verdik. Çıktığımız bu zorlu yolda hemşerilerimden dua ve desteklerini bekliyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor