Eğitimde kaliteyi arttırmak isteyen Turaç öğretmenlere seslendi: Eğitimle ilgili eleştirinize, isteklerinize ve projelerinize kapımız 24 saat açıktır

GÜNDEM 1.05.2013 09:08:21 0
Eğitimde kaliteyi arttırmak isteyen Turaç öğretmenlere seslendi: Eğitimle ilgili eleştirinize, isteklerinize ve projelerinize kapımız 24 saat açıktır

 

Köseceli ÇPL’nin 2012 LYS’de Türkiye birincisi olmasının ardından eğitimde kalite ve başarıyı artırmak için çalışmalarını arttırarak sürdüren Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç okulları ziyaret edip hem eksiklerin giderilmesi hem de kalitenin arttırılması için öğretmen ve idarecilerle toplantılar düzenliyor.

Hüseyin Turaç hafta başında Dikilitaş Halil Ağar İlkokulu-Ortaokulu, Yeniköy İlkokulu, Zormağara İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve idarecilerle görüştü. Bu okulların taşıma merkezli okullar olduğunu ve yeni eğitim sistemi 4+4+4 ile sorumluluklarında arttığını belirten Turaç,  “Sizin bu okullardaki performansınız çok önemlidir, siz elinizden geleni ortaya koyarak sadece okulun değil aynı zamanda Dikilitaş’ın, Yeniköy’ün Zormağara’nın eğitim seviyesini yükseltmek için emek ve çaba sarf ediyorsunuz.” dedi.

Bu küçücük köylerde çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için uğraş verdiklerini vurgulayan Turaç, okullarımızın genel olarak sorunlarının olmadığını, mevcut sorunların ise kendileri tarafından bilindiğini ve kısa sürede çözümler üretmek için çalıştıklarını bildirdi. “Sizler Birleştirilmiş Sınıflı İlkokullarda çalışarak zaten ellerinizden geleni yapıyorsunuz ve zor şartlarda çalışıyorsunuz biz bunları zaten çok ama çok iyi biliyoruz. Siz burada vicdanınızla baş başasınız, çocuklarımız bizim geleceğimiz, güvencemiz ve en kıymetli varlıklarımızdır bunun için hepimizin daha çok çalışması gerekmektedir” Turaç konuşmasının sonunda “Burada bize camia adına ne düşerse yanınızdayız, arkanızdayız hepinizin başımızın üstünde yeriniz var. Sizlerin diğer eğitim sorunları ile ilgili olarak her türlü önerinize, eleştirinize, isteklerinize ve projelerinize kapımız ve telefonumuz 24 saat açıktır” dedi.

17 Nisan 2013 tarihinde Dikilitaş Halil Ağar İlkokulu-Ortaokulu, Yeniköy İlkokulu, Zormağara İlkokulu’nu ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyi Turaç, Dikilitaş Halil Ağar İlkokulu-Ortaokulunda öğretmenler ve idareciler ile sohbet ederek şunları söyledi. “Biliyorsunuz ki bu okullar gerek İl Özel İdaresi, gerekse Hayırsever Halil Ağar amcamızın adına yaptırılmış ve sizlerin hizmetine sunulmuştur. Besni genelinde hayırseverlerin yatırımları ile ilçemizde yapımı tamamlanan ve devam eden okullar sayesinde eğitim ve öğretimde oldukça rahatladık. Yeni yapılan okullarımız sayesinde eğitim kalitemizin iyice yükseleceğine inanıyorum. Özellikle yeni eğitim sistemimiz 4+4+4 ile üstümüze düşen sorumluluk da artmıştır. Bu okullarımız taşıma merkezi okullardır. Sizin bu okullardaki performansınız çok önemlidir,  siz elinizden geleni ortaya koyarak sadece okulun değil aynı zamanda Dikilitaş’ın, Yeniköy’ün Zormağara’nın eğitim seviyesini yükseltmek için emek ve çaba sarf ediyorsunuz. 2012–2013 eğitim ve öğretim yılında hepinizden daha çok çalışma bekliyorum. Seviye Belirleme Sınavlarında okullarımızın mevcut durumunu çok daha ileriye taşıyacağını umut ediyor ve sizlerden üstün başarı bekliyorum. Biz bir aileyiz, biz bir ekibiz bu ekip hizmetlisinden, idarecisine kadar bir bütündür” dedi.

Birleştirilmiş sınıflı ilkokullarından Yeniköy İlkokulu, Zormağara İlkokulunda ise öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Turaç, “Eğitim sorunları ile ilgili olarak her türlü önerinize, eleştirinize, isteklerinize ve projelerinize kapımız ve telefonumuz 24 saat açıktır” dedi.

Bu küçücük köylerde çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için uğraş verdiklerini vurgulayan Turaç, okullarımızın genel olarak sorunlarının olmadığını, mevcut sorunların ise kendileri tarafından bilindiğini ve kısa sürede çözümler üretmek için çalıştıklarını bildirdi. “Sizler Birleştirilmiş Sınıflı İlkokullarda çalışarak zaten ellerinizden geleni yapıyorsunuz ve zor şartlarda çalışıyorsunuz biz bunları zaten çok ama çok iyi biliyoruz. Siz burada vicdanınızla baş başasınız, çocuklarımız bizim geleceğimiz, güvencemiz ve en kıymetli varlıklarımızdır bunun için hepimizin daha çok çalışması gerekmektedir”

Turaç konuşmasının sonunda “Burada bize camia adına ne düşerse yanınızdayız, arkanızdayız hepinizin başımızın üstünde yeriniz var. Sizlerin diğer eğitim sorunları ile ilgili olarak her türlü önerinize, eleştirinize, isteklerinize ve projelerinize kapımız ve telefonumuz 24 saat açıktır” dedi. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor