Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Eğitimde Ölçme Değerlendirme Formatör Eğitimi" Projesi Kabul Edildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansına sunulan Eğitimde Ölçme Değerlendirme Formatör Eğitimi kabul edildi.

EĞİTİM 26.05.2017 17:10:19 0
?Eğitimde Ölçme Değerlendirme Formatör Eğitimi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansına sunulan Eğitimde Ölçme Değerlendirme Formatör Eğitimi kabul edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Uzmanı Abdurrahman Dede tarafından hazırlanan ve İpek Yolu Kalkınma Ajansına yapmış sunulan ?Eğitimde Ölçme Değerlendirme Formatör Eğitimi? projesi kabul edildi.  

Projenin Sözleşme imza toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Adıyaman Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü onur yıldız ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Uzmanı Abdurrahman Dede katıldı.

Eğitime katılacak öğretmenlerin alacağı bu eğitimin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar;? Proje kapsamında Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 30 öğretmenimiz 42 saat sürecek ölçme değerlendirme eğitimi verilecektir. Verilecek olan bu eğitimle hem öğretmenlerimiz kendini geliştirirken hem de yeni teknikler ile öğrencilerimiz farklı  değerlendirme yöntemlerini de görmüş olacaktır. Geçen sene kabul edilen Yaratıcı Drama Formatörlüğü Eğitimi projemizin güzel etkilerini bu sene içerisinde yapılan çalışmalarda görmek mümkün oldu. İnşallah bu eğitiminde faydalarını önümüzdeki yıllar içerisinde göreceğiz. Bu ve benzeri projelerimizin tek amacı İlçemizde eğitimi en üst seviyeye çıkarmaktır? dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birim sorumlusu Abdurrahman Dede´ ye hazırladığı proje içinde teşekkür eden Yazar; ? Bu kaliteli eğitime katılacak arkadaşlara keyifli vakitler geçirmelerini diliyorum? diye konuştu. 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER