Ekmekçi Ailesinin mutlu günü

Gazetemiz İstanbul Temsilcisi Numan Ekmekçi’nin oğlu Mahmut Ekmekçi ile Batman’da ikamet eden işadamı Kasım Kalkan’ın kızı Meryem Kalkan Besni’de yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi.

GÜNDEM 22.06.2022 10:50:00 0
Ekmekçi Ailesinin mutlu günü

Geçtiğimiz hafta sonu Besni Arzum Açık hava Düğün salonunda yapılan düğün törenine işadamları, siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları ile İstanbul, Mersin ve Gaziantep’ten çok sayıda davetli katıldı.

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre’nin kıydığı nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliğini ise Yusuf Tabakçıoğlu, Hayati İşitmen, Nejdet Yıldız, Mehmet Örs ve İdris Kalkan yaptı.  Davetliler huzurunda bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen Mahmut ve Meryem çiftinin düğün töreninde davetliler halaylar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Düğün töreninin ardından Gazetemiz İstanbul Temsilcisi Numan Ekmekçi, gerek bizzat gelerek gerekse de telefon ile hayırlı olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak Ekmekçi Ailesine hayırlı olsun diyor, genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz.


Anahtar Kelimeler: Ekmekçi Ailesinin mutlu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor