EKYS 2013 Adıyaman İl Paylaşım Toplantısı ve Ödül Törenine Besni damgası

GÜNDEM 29.04.2014 16:07:05 0
EKYS 2013 Adıyaman İl Paylaşım Toplantısı ve Ödül Törenine Besni damgası

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Eğitimde Kalite Yönetimi İl Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni bu yılda güzel görüntülere sahne oldu. Okullarımızda yapılan iyileştirmelerin sergilendiği  “10. Eğitimde Kalite Yönetimi İl Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni” Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Kız Meslek ve Teknik Lisesi Müdürü Muhammet E. Arslan ve Ekibi, Besni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Sertpolat ve Ekibi ile Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hedef Tam İsabet Ekibi ile diğer İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdür ve müdür yardımcıları ile davetlilerin katılımı ile yapıldı.

Kendi genel müdürlüğü içinde Okul ve Ekip Kategorisinde İl birincisi olan okul ve kurumların sunumlarının izlenmesinin ve kendi alanında il bazında en çok puanı alan okulumuz olan Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Muhammet E. Arslan’ın konuşmasının ardından Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan bir konuşma yaptı. 

Besni ilçesi gerek ekip dalında gerek kurum dalında törene damgasını vurdu.  2013 yılı Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Ödül Töreninde; Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Kurum Kategorisinde Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi İl Birincisi, Öğrencisi olmayan Kurumlar Ekip Kategorisinde Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'Tam İsabet Ekibi' İl Birincisi, Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi (Hayatı Anlamlı Kıl Ekibi) İl İkincisi, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Ekip Kategorisinde Besni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (Aydınlık Ekibi) İl Birincisi oldu.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına ödül almak için sahneye gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç söz alarak şunları söyledi: 'Bugün sizlerin de şahit olduğu gibi sekiz ayrı kategoride verilen ödüllerin üçünde ödül alma başarısını göstermiş bir ilçenin ilçe milli eğitim müdürlüğünü yapma şansını elde etmiş bir meslektaşınız olarak bu başarı ve mutluluğun asıl sahibi olan Besni ilçemizde görev yapan meslektaşlarımı tebrik ediyor onlar için sizlerden çoşkulu bir alkış talep ediyorum. Aynı şekilde bizlerin bu başarısında büyük katkısı olan başta Merinos ailesi, Safyün Halı ve Besni Eğitim Vakfı olmak üzere tüm Besnili hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.

Değerli meslektaşlarım sizlerde takdir edersiniz ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Hele hele bu kadar art arda gelen büyük başarılar asla bir tesadüf değil bir ekip işidir. İşte bu ekibimizin lideri olarak bizleri her alanda destekleyen, bizler için başarı ve motivasyon kaynağı olan kaymakamımız Sayın Emrah Yılmaz’a da sizlerin huzurunda sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde olan her güzel işte büyük emeği olan AR-GE ekibime huzurlarınızda teşekkür ediyorum' dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan’a ve İsmail Dolaş’a çiçek takdim etti. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Muhamamed E. Aslan ve Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Sertpolat tarafından da İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’aa çiçek takdim edildi.

Program Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin sunumunu üstlendiği kokteyl ile sona erdi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor