"ELVEDA VEFALI BESNİM"

Duygusal bir veda mesajı yayınlayarak tayinini çıkaranlara hakkını helal etmediğini söyleyen Kaya, ?Ben sizin küçük, çıkarcı ve siyasi hesaplarınızla mücadele ettim bu beni yıprattı. Ama bu hesaplarınız karşısında dimdik durdum ve asla eğilmedim bu da siz

GÜNDEM 16.12.2016 15:45:15 0

Duygusal bir veda mesajı yayınlayarak tayinini çıkaranlara hakkını helal etmediğini söyleyen Kaya, ?Ben sizin küçük, çıkarcı ve siyasi hesaplarınızla mücadele ettim bu beni yıprattı. Ama bu hesaplarınız karşısında dimdik durdum ve asla eğilmedim bu da sizi yıprattı.? diyerek hesaplaşmasının ahirete kaldığını söyledi.

?İki damla yaş süzüldü göz pınarlarımdan? 

Kaymakam Çağlayan Kaya, 15 aylık görevin ardından Besni´de ilişiğini keserken, duygusal bir mesaj yayımladı. Besni sokaklarını gözyaşlarıyla dolaştığını belirten Kaya, Meslek hayatında hiçbir yere böyle duygusal bir bağla bağlanmadığını söyledi. Besni´ye âşık olduğunu söyleyen Kaya, ?Dün gece, soğuk ve ayazın etkili olduğu zaman diliminde Besnimin sokak ve caddelerini sessizce gezdim. Her köşe başında yaşanan anılarım canlandı. Bazen gülümsedim, bazen hüzünlendim, bazen de iki damla yaş süzüldü göz pınarlarımdan. Sen nasıl güzel bir beldeymişsin, sen nasıl vefalı bir halkı bağrında barındırıyormuşsun ki beni de kendine aşık ettin. Meslek hayatımda hiçbir yere böyle duygusal bir bağla bağlanmamıştım. Bana her anını dolu dolu yaşatan Azimşehire ve her biri birbirinden pırlanta olan değerli hemşehrilerime minnettarım.?

?Dimdik durdum ve asla eğilmedim?

Kaya şöyle devam etti. ?Hakkım (eğer varsa) sonuna kadar helal olsun. Siz de bana hakkınızı helal ediniz. Ancak bu güzel şehre yakışmayan bazı kişilerle (ki Besni bunları çok iyi tanıyor) hesaplaşma ahirete kaldı. Onlara hakkım asla helal değildir. Ben sizin küçük, çıkarcı ve siyasi hesaplarınızla mücadele ettim bu beni yıprattı. Ama bu hesaplarınız karşısında dimdik durdum ve asla eğilmedim bu da sizi yıprattı. Bu süreçte takdir hemşerilerimindir. Artık yüreğimin yarısı ülkemizin neresinde olsak da Besni için çarpacak. Gönlüm, yüreğim ve kapım sonuna kadar açık olacak. Herkesle kucaklaşıp vedalaşmayı arzuluyordum. Ancak şu soğuk günlerde sizleri üşütmeye gönlüm razı olmazdı. Sessizce ayrılışımı lütfen mazur görünüz. Elveda vefalı Besnim.?


Anahtar Kelimeler: ELVEDA VEFALI BESNİM

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor