EMEKLİ ÖĞRETMENDEN ANLAMLI KAMPANYA

Besni Öğretmen Okulu mezunlarından emekli Öğretmen Seydi Ertürk, köy okulları için anlamlı bir kampanya başlattı. ?Besni köylerine kitap götürelim? kampanyası dahilinde kitap toplayan Ertürk, topladıkları kitapları Besni´nin köy okullarına dağıtacaklarını

GÜNDEM 24.03.2021 14:59:38 0
EMEKLİ ÖĞRETMENDEN ANLAMLI KAMPANYA

EMEKLİ DE OLSA İÇİNDEKİ EĞİTİM AŞKI SÖNMEDİ

Besni´nin bir dönem ekol okullarından olan Besni Öğretmen Okulu´nun 1972 yılındaki mezunları arasında yer alan Seydi Ertürk,  öğretmenlikten emekli olmasına rağmen içindeki eğitim aşkını söndürmüyor.

Bu kapsamda özellikle köy okullarındaki öğrenciler için anlamlı bir kampanya başlatan Ertürk, ?Besni köylerine kitap götürelim? kampanyasıyla binlerce öğrenciye umut olmayı amaçlıyor.

Şuana kadar aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin olduğu kişilerden yüzlerce kitap bağışı alan Ertürk belli bir sayıya ulaştıktan sonra kitapları Besni´nin köy okullarındaki öğrencilerin istifadesine sunacak. Büyük bir azim ve istekle kampanyayı yürüten Seydi Ertük gazetemizi de ziyaret ederek kampanyanın detaylarını paylaştı.

KAMPANYAYA YOĞUN DESTEK VAR

Başlattığı kampanyanın her kesimden destek aldığını aktaran Emekli Öğretmen Seydi Ertürk, şuana kadar yüzlerce kitap bağışı aldığını söyledi.

Kampanya hakkında bilgiler veren Emekli Öğretmen Ertürk; ?Emekli öğretmenim. 1972 Besni Öğretmen Okulu mezunuyum. ?Besni köylerine kitap götürelim´ diye bir kampanya başlattık. Bu kampanyamız hızla ilerlemekte. Şuanda elimize ulaşan 11 koli kitabımız var. Gaziantep´te bir kolimiz hazır durumda, orada destek olacak çok arkadaşımız var tahmin ediyorum oradan da bir 11 koli daha çıkar.

Yine Gölbaşı Belediyesinin verdiği 10 kolinin üzerinde kitap var yine Mehmet Karahan´ın oğlunun gönderdiği yüklü miktarda bir destek var. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bizlere kitap desteğinde bulunacağını söyledi. Bu kampanyamız şuan hızla devam ediyor. Belli bir miktara ulaştıktan sonra biz bunu yöneticilerle de görüştükten sonra Besni´nin belirli köylerindeki okullara dağıtımını yapacağız. Hedefimiz ne kadar çok kitap olursa o kadar öğrencimize ulaşırız. Şuanda sayı olarak belli bir hedefimiz yok, bu konuda çalışmalara devam edeceğiz.

Bu kampanyamızda bizlere destek olan Dr. Mustafa Karasu, Dr. İrfan Koca, Ali İhsan Yinanç, Nusret Ürkmez, H. İbrahim Dursun, Sevim Karabaş, Gülay Özbay Tabakçı, Perihan Kocadayı, Emel Doğru Güleken, Cennet Ertürk Kibar, Mehmet Bağcı, Şıhlı Ataş, Ali Aytekin, Rukan Sarı, Mehmet Pekmezci, Mazlum Cihangir, Mustafa Kuş, Orhan Sevilir, İskender Yıldırım, Sinan Karahan, Ahmet Şahin ve Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı´ya teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor