EMİTT Adıyaman Standında Besni Üzümü ikramı yapıldı

GÜNDEM 7.02.2015 07:07:46 0
EMİTT Adıyaman Standında Besni Üzümü ikramı yapıldı

Adıyaman il bazında fuarın gerek verdiği resepsiyonla gerekse de yaptığı etkin tanıtımla parlayan yıldızı olurken, Adıyaman standının ziyaretçilerine,Valilik tarafından ikram edilen, Besni Peygamber Üzümü, Çiğköfte ve Kervansaray Kahvesi beğeni ile karşılandı. Hediyelik paket halinde ve tabaklarla servis ikramı yapılan, Besni Peygamber Üzümü deyim yerinde ise kapış kapış edildi. Ayrıca stant, Besnililerin akınına uğradı. Esenler Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kuş, Başkan yardımcısı Mehmet Savcı ve tam kadro yönetim kurulu üyeleri, Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir, Ressam Ayşe Işık, Adana İl Kültür Müdürü Besnili Hemşehrimiz Sabri Tari, Esenyurt Adıyamanlılar Derneği önceki Başkanı Abdullah Kumral, abisi Ahmet Kumral, Bahçelievler Besnililer Derneği Yönetim kurulu üyesi Ahmet Bozmaz ile oğlu İbrahim Bozmaz ve isimlerini yazamadığım yüzlerce Besnili ziyaretçiler arasında yer aldılar. 

Adıyaman Valisi Demirtaş, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu ve bilgiler verdi. Konuklarıyla yakından ilgilenen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 21 medeniyetin gelip geçtiği ve bu medeniyetlerin izlerini taşıyan; barışın, kardeşliğin, hoşgörünün ve Güneydoğu Anadolu’nun yani, huzurun başkenti olan Adıyaman’ın tarihini, kültürünü, mutfağını, sahip olduğu değerleri, gelenek ve göreneklerini,yani İlimizi ulusal ve uluslararası alanda tüm, Dünyada tanıtmak amacıyla Ankara ve İzmir’le başlayan tanıtımımızı,Türkiye’nin aynası ve mozaiği olan İstanbul'da tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

Fuar organizasyonu EMITT' tarafından en iyi tanıtan İl ödülünü Adıyaman aldı. Vali Mahmut Demirtaş'a sunulmak üzere Vali Yardımcısı Murat Süzen'e plaket takdim edildi.Türkiye'nin 81 ili ile dünyanın dört bir tarafından 70'in üzerinde ülkenin stant açtığı ve turizm profesyonellerinin yer aldığı EMITT Fuarının son gününde farklı bir konsepte dizayn edilen Adıyaman standı görselliği ile büyük beğeni topladı. Vali Yardımcısı Murat Süzen şunları dile getirdi “Adıyaman standını ziyaret eden yerli ve yabancı bütün konuklara yakın ilgi göstererek, Türkiye'nin en önemli, Dünyanın ise 5. büyük turizm fuarı olan EMITT fuarında en iyi şekilde Adıyaman'ı tanıtıldığını dile getiren,Vali Yardımcısı Murat Süzen '19. EMITT fuarına Adıyaman'ın sahip olduğu tüm değerleri  ilimizin tüm farklılıkları ile katıldık. Burada 4 gün boyunca Adıyamanımızın doğal güzellikleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerini yerli ve yabancı ziyaretçilere güçlü bir ekip ruhuyla bilgilendirmeye çalıştık. Sayın Valimizin öncülüğünde başlattığımız tanıtım çalışmalarının olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Adıyamanlı turizmcilerimiz de dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen tur operatörleri ve turizm şirketleriyle bir araya gelme imkanı buldu. Bu fuarın sonuçlarının pozitif etkilerini önümüzdeki süreçte en iyi şekilde alacağımıza inanıyorum. Fuarın güzel ve verimli geçmesinde emek veren, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Tanıtıma yönelik projelerimiz devam edecektir' Ayrıca çok sayıda Adıyamanlı Ses Sanatçılarımız buraya geldiler, Bu esnada, Besnili Ses Sanatçılarımızdan Mesut Taşdemir ile uzun sohbet etme fırsatı bulduklarını söyleyen,Vali Yardımcısı Murat Süzen ileriki günlerde yine görüşelim dedi. Besnili Ses Sanatçılarımızdan Mesut Taşdemir'de sohbetten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, kendilerine son albümü olan içerisinde Yar Yar eserine Klip çekilen Cd hediye ettia


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor