Emniyet Amiri Fahri Ünal ilişiğini keserek ilçemizden ayrıldı

GÜNDEM 29.04.2014 15:54:35 0
Emniyet Amiri Fahri Ünal ilişiğini keserek ilçemizden ayrıldı

İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaptığı görevlerin anısına Emniyet Müdürü Cemal Avan tarafından plaket takdim edilen Emniyet Amiri Fahri Ünal Polisler tarafından Emniyet Müdürlüğünden uğurlandı. 

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan yaptığı açıklamada Emniyet Amiri Fahri Ünal’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler devlet memurları olarak Hancı değil yolcuyuz ihtiyaç nerede var ise Amirlerimiz nerede uygun görür ise orada görev alarak bayrak yarışını devam ettiririz. Bende sekiz ay önce Hatay ilinde idim şimdi Besni İlçesinde, bir başka zaman yurdumuzun başka köşesinde hizmetlerimize devam edeceğiz dedi.

Cemal Avan İlçe Emniyet Müdürlüğü içinde yapılan atamalarla ilgili de açıklama yaparak şunları söyledi : “İlçe Emniyet Müdürlüğündeki personelin görev yeri değişikliklerinin yanlış anlaşılmamasını isteyen Avan devlette devamlılık esastır. İlçemiz Emniyet Hizmetlerinde çalışma süresi olarak 4 yıldır. Bu sene bu çalışma süresini dolduran 25 atamaya tabi personel vardır. Bu personeller ilişik kesince görevlerde aksama olmaması, ayrıca etkin verimli görev yapılabilmesi için 25 personelin bayrak yarışı olan görev değişiklikleri yapılmıştır. Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak İdari görevlerde Sayın Kaymakamımızın Adli görevlerde Cumhuriyet Savcılarımızın emrinde disiplinli bir şekilde Besni halkına hizmete devam edilecektir.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor