Emniyet Teşkilatından Şehitlerimiz için Mevlit

Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl dönümü kapsamında Besni Emniyet Müdürlüğü tarafından Haci Reşit Camii´nde ikindi namazından sonra şehit polisler ve tüm şehitlerimiz anısına mevlidi şerif okutuldu.

GÜNDEM 9.04.2018 17:23:17 0
Emniyet Teşkilatından Şehitlerimiz için Mevlit

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl dönümü kapsamında Haci Reşit Camii´nde ikindi namazından sonra şehit polisler ve tüm şehitlerimiz için mevlit okuttu.

Okutulan mevlidi şerife İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, polis mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit sonrası açıklamalarda bulunan Beni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan; ?Bu sene Türk Polis Teşkilatının 172. Yılını kutlamaktayız. 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla polisi tanıtıcı, polisin çalışmaları hakkında bilgilendirici faaliyetlerde bulunuyoruz.

Ayrıca yine bu vatan için, devlet için, toprak için, bayrak için şahadete erişmiş şehitlerimiz için de yine bu hafta kapsamında mevlidi şerif okutuyoruz. Bu kapsamda da bugün tüm aziz şehitlerimiz için, yine ebediyete intikal etmiş tüm polis teşkilatımızın mensupları ve diğer şehitlerimiz için mevlidi şerif okuttuk.

Yine 10 Nisan Polis gününde de Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu vesileyle kahramanca mücadele ederek vatan için şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, geride kalan ailelerine başsağlığı diliyoruz. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü kutluyorum? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor