Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EMRE; BU MİLLETE HİZMETİ KENDİME VAZİFE BİLDİM

AK Parti Besni Belediye Başkan adayı E. Mehmet Emre, ?Besni´nin Geleceği? konulu toplantıda partililerle yemekte buluştu. Kapalı düğün salonundaki yemekli toplantıya, AK Parti Adıyaman Milletvekili M. Fatih Toprak, İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Kadın Kolla

SİYASET 11.02.2019 21:20:36 0
EMRE; BU MİLLETE HİZMETİ KENDİME VAZİFE BİLDİM

BU MİLLETE HİZMETİ KENDİME VAZİFE BİLDİM

Toplantıda konuşan AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre; ?Sizlerin bu vefasından dolayı, sizlerin bu teveccühünden ve bu desteğinden dolayı, her yerde de söylediğim gibi ölünceye kadar bu millete hizmeti kendime vazife bildim. Ölünceye kadar olsam da olmasam da sizlere ve aziz milletimize hizmet edeceğim. Bizler bu millete, bu memlekete hizmeti ilke bildik. Bizler gittiğimiz her yerde yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Onun haricinde hiçbir şeyin lafını etmiyoruz. Fakat bazı arkadaşlarımız gittikleri yerlerde algı ve iftiranın ötesinde başka bir şey konuşmuyorlar. Milletimize, memleketimize şunu yapacağız, bunu yapacağız diyemiyorlar. Sadece algıyla hareket ediyorlar başka da yaptıkları bir şey yok.

Şunu açık ve net söyleyeyim. Biz Besni´yi hep arzu ettiğimiz, hep istediğimiz, hep hayalini kurduğumuz şehre tekrardan döndüreceğiz. Şu milleti, şu memleketi en güzel şekilde, parkıyla, bahçesiyle, yoluyla imar edeceğiz. Yeniden Besni´ye, güzel bir Besni, yakışır bir Besni haline hep beraber, sizlerle beraber döndüreceğiz.

ŞU MEMLEKETTE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

41 tane projelerimiz var. Sadece projelerimiz bunlardan da ibaret değil. İktidarız, iktidarın gücü arkamızda, bugün milletvekilimiz burada, onları da Ankara´da hiç boş bırakmadan, bir dakika oturtturmadan, kapı kapı gezdirerek Besni´ye ne yapabiliriz, ilçemize ne getirebiliriz bunun endişesinde olacağız.
Erdemoğlu üniversitesine giden bu yolu, bu kardeşiniz yapacak. 15 Temmuz mahallemizin yollarını biliyoruz ve bütün mahallelerimiz aynı şekilde. Bizler bunları hükümetin desteğiyle, iktidarın imkanlarıyla işe geldiğimiz günden itibaren çalışarak, hizmet ederek yerine getireceğiz. Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesindeki öğrenci sayısının arttırılması noktasında yoğun bir gayret ve yoğun bir çaba içerisine girdik. Bugün milletvekilimiz buradaydı, milletvekilimize de ifade ettik. Ankara´ya gittiğimiz zaman buradaki bölümlerin çoğaltılması noktasında, öğrenci sayılarının arttırılması noktasında üzerimize düşen bir ise biz onu on yaparak çalışacağız, gayret göstereceğiz, şu memlekette taş üstüne taş koymak için mücadele edeceğiz.

MUHALEFETİN BELEDİYE BAŞKANI KAZANDIĞI TAKDİRDE, BESNİ´DE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAMAZ

Muhalefetin belediye başkanı kazandığı takdirde, Besni´de taş üstüne taş koyamaz. Bunu açık ve net ifade ediyorum. Neden ? Besni Belediyesine gelen para aylık 2 Trilyon lira. Besni Belediyesinin aylık personel gideri 1 Trilyon 200 milyar lira. Bunun elektrik gideri yaklaşık 250-300 bin lira. Yakıt gideri, bakım gideri, temizlik gideri derken hizmete para kalmıyor. Gelecek olan muhalefetin belediye başkanı ya hizmet edecek, yada personelin maaşını veremeyecek, veya da personelin maaşını verecek, memlekete hizmet edemeyecek.

HEP BERABER GÜZEL ESERLER VE HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ

Bu kardeşinizin rüyası, hedefi, amacı var. Bu kardeşiniz her sene Besni Belediyesine hükümetten 10 Trilyon para getirerek, şu memleketin imar edilmesi, Besni Belediyesinin borçlarının ödenmesi notasında büyük gayret ve azmin içerisine girecek. Bunları da yaparken, hepinizle istişare ederek, sorarak, önünüzden kaçarak değil. Bilakis içinizde bulunarak bu hizmetleri hep birlikte yapacağız. Hep beraber Besni´yi imar edeceğiz, hep beraber memleketimize güzel eserler ve hizmetler kazandıracağız.

Bu kardeşiniz bu güne kadar bilerek haram yemedi. İnşallah bundan sonra da yemeyecek. Şundan emin olun ki, bu kardeşinizin olduğu yerde haram söz konusu dahi olamaz. Ne ben haram yerim, nede bir başkasının haram yemesine müsaade ederim. Hiçbir kimsenin hakkı, hukuku bir başkasına asla peşkeş çekilmez ve buna da müsaade etmem. Bugün Besni Belediyesine gittiğiniz zaman en az 10 tane belediye başkanı görürsünüz. Allah bize nasip ettiği gün orada bir tane belediye başkanı olacak, oda bu kardeşiniz olacak. 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER