EMRE: ?CAN DAMARLARI TIKANMIŞ BİR BELEDİYE DEVRALDIK?

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, can damarları tıkanmış bir belediye devraldıklarını belirterek, aşırı ve hantal bir personel yığılması söz konusu olduğunu, kanunların öngördüğü ölçüde personel azaltma çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

SİYASET 14.05.2019 10:55:31 0
EMRE: ?CAN DAMARLARI TIKANMIŞ BİR  BELEDİYE DEVRALDIK?

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ve Başyazarımız Hasan Emre Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre´yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Emre; Yerel basın ile yerel yönetimin birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu yapıcı ve art niyet taşımayan tüm eleştirilere açık olduklarını söyledi. Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre´nin ilçe kültürüne olan hizmetlerini takdir ile izlediklerini Besni kültürü ile ilgili projelerde kendisinden destek isteyeceklerini ifade etti.

Hasan Emre ise bir dönem Besni Belediye Şehir Tiyatrosu ile yurdun bir çok yerinde yaşayan Besnililer ile Besni kültürünü buluşturduklarını bu anlamda o dönemde her türlü desteği veren zamanın Belediye Başkanı Fahri Serter´in çabalarını anlattı.

Yeni yapılan Kültür merkezinin faaliyete geçmesi ile bu tarz çalışmalara yeniden öncülük edebileceğini söyleyen Hasan Emre ayrıca Besni müzik kültürü ve Mustafa Yasav´ı anma açısından büyük önem taşıyan ?Besni için Çal? projesi için Belediye Başkanından destek istedi.

Ziyaret esnasında bazı açıklamalarda da bulunan E. Mehmet Emre; Can damarları tıkanmış bir Belediye devraldıklarını belirterek, geçmiş 5 yılda düzensizlik ve hesapsızlık adına her şeyin söylenebileceği bir Belediyecilik yapılmış. Aşırı ve hantal bir personel yığılması söz konusu. Kanunların öngördüğü ölçüde personel azaltma çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

Bitişik komşu Gölbaşı ilçesi ile kıyaslandığında bu personel savurganlığının net bir şekilde görülebileceğine dikkat çeken E. Mehmet Emre; Besni Belediyesini kimsenin babasının çiftliği gözünde görmesine müsaade etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Ziyarette, Gazetemiz yazı işleri müdürü Orhan Önder de Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre´ye yeni görevinde başarılar dileyerek Besni Ekspres Gazetesi yayınlarından olan Şekip Önder´in yazdığı ?Azim Şehir Besni? kitabını, Hasan Emre ise ?Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Besnili Şairler? kitabını hediye etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor